یکشنبه 07 تير 1405 - Sun 28 Jun 2026
  • قیمت دلار به تومان امروز یکشنبه 7 تیر

  • تبیین ائتلاف‌های جدید منطقه‌ای در واکنش به رژیم / هراس آمریکا از فروپاشی اقتصادی در صورت جنگ با ایران+ عکس

  • تساوی عجیب و پرگل الجزایر و اتریش

  • راهکار طلایی برای تقویت حافظه و تمرکز

  • زنگ خطر تب دنگی به صدا درآمد

  • قیمت طلا 18 عیار امروز یکشنبه7تیر

  • هدف از «متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» چه بود؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز 7 تیر

  • عملیات جست‌وجو و امدادرسانی در ونزوئلای / عکس

  • غواصی در عمق هشت متری بند امیر افغانستان / فیلم

  • رژه ۱۵ هزار وسپاسوار در رم / عکس

  • شیخ‌نشین‌ امارات دوباره در کمین ایران

  • امسال مقصد موکب‌داران عراقی اربعین تغییر کرد

  • باب‌المندب؛ فرصتی به سبک هرمز

  • نخست‌وزیر آرژانتین استعفا داد

  • حملات وحشیانه اخیر آمریکا نقض صریح تفاهمنامه است

  • اروپای آقااجازه؛ از شریک تحریم تا شریک جنگ رمضان

  • ۲ هزار میلیارد وجه رایج مملکت از بورس رفت

  • زمان بازگشایی مصلی تهران برای وداع با قائد شهید

  • از بند یازدهم تفاهمنامه تا فشارهای چندوجهی بر کاخ سفید + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 237165
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1400 - 19:22
    مولوی فاروقی:

    اهل سنت در صف مقدم انتخابات هستند

    امام جمعه اهل سنت بیرجند گفت: با گذشت ۴۲ سال از پیروزی انقلاب اسلامی اهل سنت همواره با حضور حداکثری در صف مقدم انتخابات بوده‌اند و همچنان پای آرمان‌های انقلاب می‌ایستند.

    اهل سنت در صف مقدم انتخابات هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایرنا؛ مولوی غلام حیدر فاروقی روز سه‌شنبه در گفت و گویی باعلام کرد: در انتخابات‌ مختلف بیش از ۹۰ درصد اهل سنت خراسان جنوبی پیشگام بوده‌اند و مسلما این مشارکت زمینه‌ساز انتظاراتی است که مسوولان باید مورد توجه قرار دهند.

    وی گفت: شرکت حداکثری مردم در انتخابات آبروی نظام را حفظ می‌کند اما افرادی که برای انتخاب شدن به میدان می‌آیند باید فاصله بین شعار تا عمل را کاهش دهند.

    امام جمعه اهل سنت مرکز خراسان جنوبی اظهار داشت: نباید برخی رفتارها باعث ایجاد دلسردی شود و افراد در نظام اسلامی با مسوولیت گرفتن باید همواره به فکر معیشت مردم و پیشرفت روزافزون کشور باشند.

    وی افزود: جمهوری اسلامی نیازمند مدیران جهادی است که جهاد در عمل را در کارکرد خود نشان دهند.

    مولوی فاروقی گفت: امام خمینی (ره) از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی همواره بر اقتصاد و معیشت مردم و حمایت از مستضعفان تاکید داشتند و ایران اسلامی مملکتی قوی است که همه ظرفیت‌ها را در کنار هم دارد فقط مدیریت‌ها باید قوی عمل کند.

    وی افزود: مردم از رییس جمهوری انتظار دارند که از هرگونه تبعیض جلوگیری کند و این مهم باید در تمامی ارکان دولت جدید مورد توجه قرار بگیرد و رییس جمهوری منتخب خیرخواه مملکت و نظام باشد.

    امام جمعه اهل سنت بیرجند گفت: در استخدام نیروهای انقلابی نباید هیچ گونه تبعیضی وجود داشته باشد زیرا اهل سنت هم جوانان تحصیلکرده و خوش فکری دارد که می‌توانند در تحقق آرمان‌های انقلاب موثر باشند.

    انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد امسال همزمان با سراسر کشور در ۱۱ شهرستان خراسان جنوبی برگزار می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما