چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 237160
    تاریخ انتشار: 07/ارديبهشت/1400 - 19:05
    رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی:

    کسی جز شهید سلیمانی نمی توانست پوتین را متقاعد کند

    رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان اینکه کسی جز شهید سلیمانی نمی توانست پوتین را برای مقابله با داعش متقاعد کند، گفت: نظامیان فرصت‌های زیادی برای دیپلماسی فراهم کردند.

     کسی جز شهید سلیمانی نمی توانست پوتین را متقاعد کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ سردار علیرضا افشار رئیس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاعی ملی در واکنش به اظهارات محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در خصوص سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی واکنش نشان، اظهار کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تا کنون رابطه نظامیان با سیاسیون و اهالی دیپلماسی به ویژه در دوران دفاع مقدس همواره یک رابطه صمیمی و تعاملی بوده است و این نظامیان بودند که فرصت های زیادی را برای دست بالاتر سیاسیون در عرصه دیپلماسی فراهم می کردند.

    وی در ادامه تصریح کرد: آمریکا در طول مذاکرات هر زمانی که می خواهد از موضع قویتر صحبت کند همواره گزینه نظامی را با هدف ایجاد ترس در دل مذاکره کنندگان مطرح می کند تا طرف مذاکره کننده را مجاب کند به چارچوب ها و موازینی که آنها مطرح می‌کنند، پایبند شوند و بتواند اهداف سیاسی را در پرتو نمایش اقتدار نظامی تامین کند.

    رییس اندیشکده جنگ نرم دانشگاه عالی دفاع ملی تاکید کرد: اینکه ما بیاییم برعکس آنچه را که حاج قاسم سلیمانی برای مقابله با داعش در منطقه، تقویت جبهه مقاومت و نفوذ منطقه‌ای ایران جان فشانی کرد، زیر سوال ببریم، انصاف نیست.

    افشار گفت: به نظر من هیچ کس جز حاج‌قاسم‌سلیمانی نمی توانست پوتین را برای مقابله با داعش در سوریه متقاعد کند و این توفیقی بزرگ بود که او به دست آورد و توانست تردیدی را که روس ها برای ورود به این ماجرا داشتند را به یقین تبدیل کند تا مصمم  در عرصه مقابله با تروریسم در منطقه ورود کنند و این موارد فرصت هایی است که بخش نظامی ما برای دیپلماسی و حوزه سیاسی ایجاد کرده است.

    وی افزود: همه سیاستمداران حتی دیپلمات های خارجی به ذکاوت، هوش، دوراندیشی و تدبیر حاج قاسم سلیمانی در منطقه اعتراف داشتند. آن شهید بزرگوار با تعاملاتی که در عراق، سوریه، لبنان و همچنین افغانستان داشتند توانست به جز حمایت‌های نظامی که ثبات را در منظقه حاکم کرد در عرصه های اقتصادی، سیاسی و فرهنگی نیز موفقیت هایی را کسب نماید و از  اهداف جمهوری اسلامی ایران در این مناطق دفاع کند.

    مهندس افشار با بیان اینکه جامعه با مشکلات معیشتی و اقتصادی مواجه است، خاطر نشان کرد: در حال حاضر مسئله اصلی مردم مشکلات معیشتی  اقتصادی است و عده ای می خواهند با اهداف انتخاباتی آن را به فضای سیاسی و دیپلماسی تبدیل کنند و این نیت خوبی نیست. ما باید به مسائل اصلی مردم توجه کنیم و کارهای را انجام دهیم تا مردم را از  مشکلات معیشتی که گرفتار آن هستند، نجات دهد.

    این استاد دانشگاه یادآور شد: اگر عده ای اعتقاد دارند مشکلات معیشتی مردم، در ارتباط با غرب و در پشت میز مذاکرات حل می شود این رویکرد امتحان خود را پس داده و ناموفق بوده است. همه می دانیم غرب و آمریکا قابل اعتماد نیستند، مردم ما نیز از این مرحله عبور کرده‌اند و فریب نخواهند خورد. بنابراین نباید به خاطر خوشایند دشمنان افتخارات نظام را زیر سئوال ببریم.

    افشار اضافه کرد: شاید عده ای بخواهند افتخارات نظام را به خاطر  رای در انتخابات زیر سوال ببرند، این اتفاق نخواهد افتاد. مردم ما با بصیرت و توجهی که به مسائل دارند قطعاً این فریب را نخواهند خورد. امیدوارم بتوانیم انتخاباتی با شکوه و با عظمت با مشارکت حداکثری و تشخیص درست مردم داشته باشیم تا دولتی مقتدر و توانمند روی کار بیاید که اهل مذاکره با غرب باشد منتها از موضع اقتدار و عزت و برای تامین منافع و مصالح جمهوری اسلامی صورت بگیرد نه از موضع  ملتمسانه.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما