دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 236140
    تاریخ انتشار: 04/ارديبهشت/1400 - 09:53

    خرید و فروش نتایج دلخواه تست کرونا!

    مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت در پاسخ به مباحثی مبنی بر تخلفاتی نظیر فروش تست دلخواه کرونا و بویژه تست منفی کووید۱۹ برای مسافران از سوی برخی آزمایشگاه‌های خصوصی توضیحاتی داد.

    خرید و فروش نتایج دلخواه تست کرونا!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازایسنا؛ دکتر سیامک سمیعی در پاسخ به سوالی مبنی بر تخلفاتی نظیر فروش تست منفی کووید۱۹ از سوی برخی آزمایشگاه‌های خصوصی، گفت: بله متاسفانه ما هم گزارشاتی در این زمینه بطور رسمی و غیر رسمی حتی از طریق آزمایشگاه‌ها دریافت کرده‌ایم و دانشگاه‌ها به آنها رسیدگی کرده‌اند.

    وی افزود: در چنین مواردی معمولا افرادی خارج از آزمایشگاه و در مواردی داخل آن خاطی هستند و مدیریت آزمایشگاه ضمن اینکه باید گزارش موارد را به وزارت بهداشت و سایر مراجع ذیصلاح اعلام کند، لازم است ارتباط فرد خاطی را قطع کرده و متعهد شود از وقوع مجدد این اتفاق جلگیری می کند.

    مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت ادامه داد: فهرست آزمایشگاه‌های مجاز برای انجام آزمایش تشخیص مولکولی هر یک یا دو هفته در وب‌سایت معاونت بهداشت منتشر می شود و آزمایشگاه‌های متخلف (تخلف حقوقی، صنفی، تعرفه‌ای و... ) یا آزمایشگاه‌هایی که در آخرین مهارت آزمایی نتیجه لازم را کسب نکرده‌اند، در آن معرفی و فعالیت آنها تا رفع مشکل، تعلیق می‌شود و مجاز به انجام آزمایش نخواهند بود.

     

    وی افزود: معمولا آزمایشگاه‌هایی که مسافران بین المللی را پذیرش می کنند، مجبور هستند علاوه بر استانداردهای وزارت بهداشت هر آنچه کشور مقصد و یا خطوط هوایی انتظار دارند را اجرا کنند. در این موارد نتیجه درست و به موقع از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به عنوان مثال به دنبال گزارش یک نتیجه مثبت غلط فرد نمی‌تواند به سفر برود و ممکن است امور و برنامه‌ریزی‌های خود و خانواده و محل کارش مختل شوند. 

    سمیعی همچنین درخصوص اولویت بندی تزریق واکسن کووید۱۹ برای شاغلان در آزمایشگاه‌های پزشکی، اظهار کرد: آزمایشگاهیان چه در بخش دولتی و چه خصوصی در فهرست اولویت وزارت بهداشت قرار دارند و برای این منظور برنامه ریزی در بخش دولتی توسط معاونت‌های درمان و بهداشت انجام می‌شود.

    وی در این باره افزود: معاونت درمان وزارت بهداشت برای تهیه فهرست شاغلان آزمایشگاهی بخش خصوصی از ریاست محترم نظام پزشکی جمهوری اسلامی و انجمن‌های آزمایشگاهی کمک خواسته‌اند تا با امکانی که برای اعضای نظام پزشکی فراهم شده است، مسئولین فنی آزمایشگاه‌های پزشکی، کارکنان آزمایشگاه‌های خصوصی به عنوان دستیاران مسئولین فنی در سامانه این سازمان ثبت نام شوند.

    مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت گفت: از نظر آزمایشگاه مرجع سلامت، در پوشش واکسیناسیون، کارکنان آزمایشگاهی که با نمونه برداری تنفسی و بیماران و نمونه‌های پر ریسک آنها مستقیما سروکار دارند، کارکنان آزمایشگاه‌های تشخیص مولکولی کووید۱۹ و نیروهای خدماتی در اولویت و نیازمند واکسیناسیون فوری هستند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما