چهارشنبه 14 مرداد 1405 - Wed 05 Aug 2026
  • چرا موشک‌های ایران تمام نمی‌شود؟+ فیلم

  • وقتی آیت‌الله خامنه‌ای امام جماعت زندان ساواک شد

  • شهرت در فضای مجازی، ذلت در فضای حقیقی+ فیلم

  • عاقبت کشتی مورد حمایت آمریکا در هرمز

  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد

  • زائران اربعین شهید بی‌بدن فتح «مهران» را یاد کنند+ عکس

  • پشت پرده پخش هدفمند شایعه استعفای رئیس‌جمهور + عکس و فیلم

  • کاخ سفید وپنتاگون به تحریف تورات پناه برده‌اند

  • بازار اجاره در بن‌بست؛ سقف‌گذاری جواب نداد

  • پیروزی ایران در اعمال حاکمیت بر تنگه هرمز

  • جدایی رسمی ستاره جنجالی از استقلال

  • قیمت سکه و طلا امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد

  • پرونده اپستین در انگلیس دوباره بازگشایی می‌شود

  • قیمت جدید برنج در بازار

  • خبر فوری برای هواداران /خرید پرحاشیه‌ پرسپولیس

  • انهدام مهمات عمل نکرده دشمن در پاکدشت

  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۱۴ مرداد

  • انفجاری که امارات را لرزاند؛ جبل‌علی کجاست و چرا مهم‌ است؟

  • فاجعه؛ ذخایر هشدارآمیز وضعیت موشکی آمریکا + عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235914
    تاریخ انتشار: 02/ارديبهشت/1400 - 12:51
    حسین تنهایی :

    هزینه ۳۰ میلیون دلاری برای خرید واکسن کرونا

    رئیس اتاق مشترک ایران و کره‌جنوبی گفت: ۳۰ میلیون دلار از پول‌های بلوکه‌شده ایران در کره‌جنوبی برای خرید واکسن کرونا پرداخت شده است.

    هزینه ۳۰ میلیون دلاری برای خرید واکسن کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، حسین تنهایی افزود: هفت میلیارد دلار از منابع ایران در کره جنوبی مسدود شده که ۳۰ میلیون دلار از آن برای خرید واکسن کرونا پرداخت شده است و امیدواریم با روند مثبتی که در پیش گرفته شده به زودی خبرهای امیدوارکننده‌ای در این باره به اطلاع مردم برسانیم.

    وی درباره اجرایی شدن تفاهمنامه میان دو کشور گفت: تاکنون درصد اندکی از آن‌ها انجام شده است، مقرر شده بود یک میلیارد دلار بدهی این کشور به صورت نقدی به ایران پرداخت شود، اما تاکنون در عمل شاهد اجرای آن نبوده‌ایم.

    از سال ۲۰۱۸ هفت میلیارد دلار پول فروش نفت ایران در دو بانک کره جنوبی بلوکه شد و از آن زمان تاکنون مذاکرات بسیاری برای پرداخت این بدهی از سوی سئول به ایران انجام شده است.

    یکی از محورهای گفتگو میان چانگ سیه کیون، نخست‌وزیر سابق کره‌جنوبی و مسئولان ایرانی در سفر وی به تهران چگونگی برگرداندن پول ایران به کشور بوده است.

    عبدالناصر همتی، رئیس بانک مرکزی ایران، روز چهارشنبه ششم اسفند ۱۳۹۹ در جمع خبرنگاران گفته بود از هفت میلیارد دلار از منابع ایران در کره جنوبی مسدود شده در مرحله نخست، یک میلیارد دلار از بدهی کره جنوبی به ایران به‌صورت نقدی به حساب بانک‌های ایرانی واریز می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما