چهارشنبه 07 مرداد 1405 - Wed 29 Jul 2026
  • کودکانه‌های زاینده‌رود / عکس

  • زیباترین گل جام جهانی مشخص شد / فیلم

  • ذبیح‌الله امیری در افغانستان در حمله مسلحانه کشته شد

  • قیمت آپارتمان در شرق تهران چقدر است

  • یمن پالایشگاه ۴۰۰ هزار بشکه‌ای جازان را تعطیل کرد

  • سنت دینی یا خرافه‌ای که سندی ندارد؟

  • ۱۲۳ شهید سهم همدان در شکست منافقین+ عکس

  • آغاز پخش سریال «ارتباط» از شبکه تماشا

  • زنده زنده سوزوندن، عریان کردند! / فیلم

  • دژی که قرن‌ها بر بلندای البرز

  • گشت‌ و گذار ۳ خرس قهوه‌ای در ارتفاعات لنگرود / فیلم

  • عاشق پیاز هستید این مطلب را بخوانید

  • هیچ‌کس حق تعدی به حریم خصوصی مردم را ندارد

  • قیمت دینار عراق امروز سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

  • سکوت در برابر پرونده جنجالی علیرضا بیرانوند

  • ترامپ خطاب به نتانیاهو دست‌ِ پُر بیا!

  • افشای دردسرهای مرگ لیندسی گراهام برای صهیونیست‌ها + عکس و فیلم

  • تمرکز مجلس و دولت بر امور مهم و فوری باشد/ تأمین معیشت مردم در دستورکار حاکمیت است

  • ۵ نشانه سردرد که هرگز نباید نادیده بگیرید

  • چالش تغییر قیمت بنزین برای بازار خودرو

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235406
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1400 - 15:00

    سرمربی سابق العین فراری شد

    سرمربی سابق تیم‌های فوتبال الهلال، النصر و العین امارات راه فراری از حکم چهار سال و یازده ماه حبس قانونی نخواهد داشت.

     سرمربی سابق العین فراری شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»زوران مامیچ که پس از صدور حکم دادگاه راهی بوسنی و هرزگوین شده تصور می‌کند در این کشور از مجازات دور خواهد بود اما پیگیری‌های پلیس کرواسی برای بازگرداندن وی ادامه دارد و حتی گفته می‌شود این امکان وجود دارد که سرمربی سابق دیناموزاگرب دوره محکومیتش را در زندان‌های بوسنی سپری کند. مامیچ با همراهی زدراکو برادرش به بوسنی فرار کرده اما رسانه‌های این کشور پلیس و مسئولان کشوری را مورد انتقاد قرار داده‌اند که چرا وی ممنوع الخروج نبوده یا حداقل به گذرنامه‌اش دسترسی داشته است.

    درخواست این مربی نام آشنا گذراندن دوره محکومیت در زندان بوسنی است که مورد قبول دولت کرواسی قرار نگرفته اما منتقدان از دولت زاگرب خواسته‌اند بازداشت او را از طریق پلیس بین الملل و البته مسئولان قضایی در کشور بوسنی پیگیری کنند تا هرچه زودتر به کرواسی بازگردد.

    ایوان مالینیکا وزیر دادگستری کروواسی در این خصوص گفته است: اعتراض‌ها و ناراحتی منتقدان را در این شرایط درک می‌کنیم و باید پیش از اجرای حکم تدابیر لازم در این خصوص اندیشیده می‌شد تا او نتواند از کشور خارج شود. همچنان در حال پیگیری موضوع هستیم و این حکم لازم است که اجرا شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما