سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235249
    تاریخ انتشار: 31/فروردين/1400 - 10:44

    آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

    شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تاکنون به ۱۴۲ میلیون و ۷۱۴ هزار و ۷۳۵ نفر رسیده و مرگ سه میلیون و ۴۳ هزار و ۲۲۳ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری تأیید شده است.

    آمار جهانی مبتلایان ویروس کرونا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» همچنین بنابر تازه‌ترین آمارها تاکنون ۱۲۱ میلیون و ۲۲۸ هزار و ۳ نفر از مبتلایان به کووید-۱۹ بهبود یافته‌اند.

    روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۱۹ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

    آمریکا تاکنون با بیش از ۳۲.۴ میلیون مبتلا و بیش از ۵۸۱ هزار قربانی، همچنان در صدر فهرست کشورهای درگیر با بیماری کووید-۱۹ قرار دارد.

    هند نیز با آمار بیش از ۱۵.۳ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی قرار دارد و آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۱۳.۹ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر سومین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

    پس از ایالات متحده کشورهای برزیل با بیش از ۳۷۵ هزار و مکزیک با بیش از ۲۱۲ هزار جانباخته، همچنان بالاترین آمار قربانیان کووید ۱۹ را در این فهرست جهانی گزارش داده‌اند. پس از آنها نیز کشورهای هند، انگلیس و ایتالیا به ترتیب بیشترین تعداد قربانیان این بیماری را ثبت کرده‌اند.

    تعداد جانباختگان کووید-۱۹ در انگلیس از ۱۲۷ هزار نفر عبور کرده و این کشور نیز تاکنون بیشترین قربانیان کرونا را در اروپا داشته است. به علاوه هم‌اکنون تعداد قربانیان کرونا در ایتالیا هم از ۱۱۷ هزار نفر عبور کرده است و در میان کشورهای اروپایی در رتبه دوم قرار دارد.

    همچنین روسیه بیش از ۱۰۵ هزار، فرانسه بیش از ۱۰۱ هزار و آلمان نیز بیش از ۸۰ هزار فوتی بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ را گزارش داده‌اند.

    پس از این کشورها، اسپانیا با بیش از ۷۷ هزار، کلمبیا با بیش از ۶۸ هزار، ایران با بیش از ۶۷ هزار، لهستان با بیش از ۶۲ هزار، آرژانتین با ۵۹ هزار، پرو با بیش از ۵۷ هزار، آفریقای جنوبی با بیش از ۵۳ هزار و اندونزی با بیش از ۴۳ هزار جانباخته، دیگر کشورهایی هستند که تاکنون آمار بالای مرگ‌ و میر ناشی از کووید-۱۹ را ثبت کرده‌اند.

     

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمارها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (سه شنبه) به ترتیب به شرح زیر است:

    ۱. آمریکا: ۳۲ میلیون و ۴۷۵ هزار و ۴۳ مبتلا، ۵۸۱ هزار و ۵۴۲ قربانی

    ۲.هند: ۱۵ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۸۹ مبتلا، ۱۸۰ هزار و ۵۵۰ قربانی

    ۳. برزیل: ۱۳ میلیون و ۹۹۷ هزار و ۷۱۳ مبتلا، ۳۷۵ هزار و ۴۹ قربانی

    ۴. فرانسه: پنج میلیون و ۲۹۶ هزار و ۲۲۲ مبتلا، ۱۰۱ هزار و ۱۸۰ قربانی

    ۵. روسیه: چهار میلیون و ۷۱۰ هزار و ۶۹۰ مبتلا، ۱۰۵ هزار و ۹۲۸ قربانی

    ۶. انگلیس: چهار میلیون و ۳۹۰ هزار و ۷۸۳ مبتلا، ۱۲۷ هزار و ۲۷۴ قربانی

    ۷. ترکیه: چهار میلیون و ۳۲۳ هزار و ۵۹۶ مبتلا، ۳۶ هزار و ۲۶۷ قربانی

    ۸. ایتالیا: سه میلیون و ۸۷۸ هزار و ۹۹۴ مبتلا، ۱۱۷ هزار و ۲۴۳ قربانی

    ۹. اسپانیا: سه میلیون و ۴۲۸ هزار و ۳۵۴ مبتلا، ۷۷ هزار و ۱۰۲ قربانی

    ۱۰. آلمان: سه میلیون و ۱۶۴ هزار و ۴۴۷ مبتلا، ۸۰ هزار و ۷۷۴ قربانی

    براساس آمار فوق در حال حاضر ۲۴ کشور اول این جدول، همگی از رقم یک میلیون ابتلا عبور کرده‌اند و پس از ایالات متحده، هند و برزیل- که سه کشور رکورددار شمار مبتلایان در دنیا هستند، کشورهای فرانسه، روسیه، انگلیس، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، آلمان، آرژانتین، لهستان، کلمبیا، مکزیک، ایران، اوکراین، پرو، اندونزی، جمهوری چک، آفریقای جنوبی، هلند، کانادا، شیلی و رومانی نیز بیش از یک میلیون مبتلا را ثبت کرده‌اند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما