چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • الگوی لبنانی واشنگتن برای دولت الزیدی دردسرساز خواهد شد؟

  • عملیات انتحاری ترامپ؛ نفت پایین آمد

  • کپی‌برداری پهلوی از طرح شکست‌خورده منافقین+ عکس و فیلم

  • ایران از وابستگی به توانمندی بومی رسیده است

  • ارز گران شد، سفر عتبات ارزان‌تر + عکس

  • اقدام بانک مرکزی برای کاهش قیمت دلار

  • قیمت طلا امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • هرمز در مرکز تنش تهران و واشنگتن؛ از تحریم‌های جدید ایران تا تلاش قطر برای توافق + عکس

  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 235101
    تاریخ انتشار: 30/فروردين/1400 - 18:09
    در فارس

    توقیف تانکر حامل کالای قاچاق

    - فرمانده انتظامی استان فارس از شناسایی و توقیف یک دستگاه تانکر حامل کالای قاچاق به ارزش حدود ۳۰ میلیارد ریال توسط ماموران پلیس در این استان خبر داد.

     توقیف تانکر حامل کالای قاچاق

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر، سردار رهام بخش حبیبی در توضیح این خبر گفت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی از خبری مبنی بر انتقال کالای قاچاق از طریق محورهای مواصلاتی استان مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

    وی ادامه داد: با تلاش‌های شبانه روزی و اقدامات اطلاعاتی و پلیسی، در نهایت یک دستگاه تانکر گاز در محور "شیراز- اصفهان" توقیف و به مقر انتظامی انتقال داده شد.

    سردار حبیبی گفت: در بازرسی از این خودرو، ۹ تن گردو و ۷ تن مغز بادام قاچاق و فاقد مدارک قانونی که در آن جاسازی شده بود، کشف و در این خصوص یک متهم دستگیر شد.

    فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه ارزش این محموله قاچاق بنا به اظهار نظر کارشناسان مربوطه ۳۰ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: در سالی که به عنوان سال "تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها" نامگذاری شده، پلیس فارس در زمینه مبارزه با پدیده شوم قاچاق کالا که یکی از موانع تولید به شمار می‌رود، اقدامات ویژه ای را در دستور کار خود قرار داده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما