جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 234727
    تاریخ انتشار: 29/فروردين/1400 - 12:25

    گوگل از پرداخت مالیات در ایرلند فرار کرد

    گزارشی جدید نشان می دهد زیرمجموعه گوگل در اروپا واقع در ایرلند با استفاده از یک ساختار ۷۵.۴ میلیارد دلاری سود شرکت را بدون پرداخت مالیات جابجا کرده است.

    گوگل از پرداخت مالیات در ایرلند فرار کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از آیریش تایمز، گوگل بیش از ۷۵.۴ میلیون دلار (۶۳ میلیارد یورو) سود خود را با استفاده از یک ساختار مالیاتی به نام «دابل آیریش» در سال ۲۰۱۹ میلادی منتقل کرده است.

    این شرکت فناوری با استفاده از ساختار مالیاتی مذکور پول را از شرکت «گوگل ایرلند هولدینیگ آنلیمیتد» به شکل سود سهام و اشکال دیگر پرداخت، خارج کرده است.

    چنین اقدامی به گوگل اجازه داده تا از پرداخت مالیات شرکتی در ایرلند و ایالات متحده آمریکا (محل استقرار دفتر مرکزی و شرکت مادر آن) فرار کند. گوگل ایرلند هولدینگ در سال ۲۰۱۹ میلادی از سودآوری ۱۳ میلیارد دلاری پیش از پرداخت مالیات خبر داده بود که طبق حساب‌های موجود این رقم بدون مالیات بوده است.

    یک سال قبل از آن واحد گوگل در ایرلند ۲۳ میلیارد یورو سود سهام پرداخت کرد و درآمد شرکت نیز ۲۵.۷ میلیارد دلار اعلام شد.

    گوگل از شکاف قانونی «دابل آیریش» برای انتقال میلیاردها دلار سود خود از ایرلند به برمودا استفاده کرده است. به این ترتیب درآمد مذکور از دسترس مقامات مالیاتی آمریکا دور شده بود.

    ساختار دابل آیریش شامل شرکت‌هایی است که مالکیت معنوی خود را به شکل شرکت صوری در ایرلند ثبت می‌کنند. این شرکت صوری نیز از منطقه‌ای که بهشت مالیاتی است، مانند برمودا کنترل می‌شود.

    ایرلند در سال ۲۰۱۵ میلادی این ساختار را ممنوع کرد اما تا پایان ۲۰۲۰ به شرکت‌ها مهلت استفاده از آن را داد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما