چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • قیمت دلار امروز چهارشنبه ۲۷ خرداد

  • پایان همکاری مهدی رحمتی با خیبر

  • یادداشت تفاهم‌ ایران و آمریکا؛ انتقادات از ترامپ آغاز شد

  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 234010
    تاریخ انتشار: 25/فروردين/1400 - 23:51

    خروج نیروهای بریتانیا از افغانستان

    این تصمیم در پی خروج برنامه‌ریزی شده‌ی نیروهای آمریکایی از افغانستان در ماه سپتامبر سال جاری گرفته شده است.

    خروج نیروهای بریتانیا از افغانستان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»  به نقل از نورنیوز، رسانه‌های بریتانیایی گزارش کرده‌اند که این کشور قصد دارد تقریبا تمامی نیروهایش را از افغانستان خارج کند.

    این تصمیم در پی خروج برنامه‌ریزی شده‌ی نیروهای آمریکایی از افغانستان در ماه سپتامبر سال جاری گرفته شده است.

    روزنامه تایمز به نقل از منابع خود نوشته است بریتانیا برنامه‌هایی را برای تحویل آکادمی نظامی در کابل، جایی که نیروهایش برای آموزش سربازان افغان به دولت افغانستان کمک می‌کنند، تنظیم کرده است.

    در حال حاضر حدود 750 سرباز بریتانیایی در افغانستان حضور دارند. مقامات بریتانیایی گفته‌اند نیروهای ارتش این کشور در افغانستان به لحاظ پایگاه و زیرساخت‌ها عمدتا متکی به آمریکا هستند و بدون حضور ایالات متحده، با مشکل مواجه خواهند شد.

    خبر خروج نیروهای بریتانیایی در حالی به رسانه‌ها درز کرده است که روز گذشته نشریه واشنگتن پست آمریکا گزارش کرده بود جو بایدن قصد دارد تا 11 سپتامبر سال جاری میلادی تمامی نیروهای آمریکایی را از افغانستان خارج ‌کند و این تصمیم را رسما امروز چهارشنبه اعلام خواهد کرد.

    همزمان طالبان تهدید کرده است که شرکت این گروه در نشست‌های مربوط به جنگ در این کشور، منوط به خروج نیروهای خارجی از افغانستان است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما