شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 233234
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1400 - 12:36

    یوان دیجیتال چین تهدیدی برای دلار آمریکا

    با تسریع روند راه‌اندازی ارز دیجیتال چین، مقامات آمریکا نگران تأثیر آن بر سلطه دلار به عوان ارز ذخیره دنیا هستند.

    یوان دیجیتال چین تهدیدی برای دلار آمریکا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم،دولت بایدن بررسی طرح‌های چین برای یوان دیجیتال را آغاز کرده است. برخی مقامات آمریکا نگرانند این اقدام چین تلاشی بلندمدت برای سرنگون کردن دلار به عنوان ارز ذخیره برتر دنیا باشد.

     در شرایطی که روند راه‌اندازی ارز دیجیتال چین شتاب گرفته است، مقامات خزانه‌داری، وزارت کشور، پنتاگون و شورای امنیت ملی آمریکا تلاش‌های خود را برای فهم پیامدهای احتمالی آن بیشتر کرده‌اند.

     مقامات آمریکا چندان نگران تاثیر فوری یوان دیجیتال بر سیستم مالی جهانی نیستند ولی می‌خواهند بدانند این ارز دیجیتال چطور توزیع می‌شود و آیا می‌توان از آن برای دور زدن تحریم‌های آمریکا استفاده کرد.

     هیچ کدام از مقامات آمریکا توضیحی در این مورد نداده‌اند.

     بانک مرکزی چین انتشار آزمایشی یوان دیجیتال را در شهرهای این کشور آغاز کرده و اولین بانک مرکزی بزرگ دنیا خواهد بود که یک ارز مجازی منتشر می‌کند.

     بسیاری از جزئیات کلیدی در مورد یوان دیجیتال مثل نحوه توزیع آن هنوز هم مبهم است. بسته شدن یک قرارداد مشترک بین چین و شبکه پرداخت بین المللی سوئیفت نشان می‌دهد این احتمال وجود دارد که یوان دیجیتال در همین ساختار مالی فعلی به کار گرفته شود.

    مقامات چین بارها گفته‌اند هدف اصلی از انتشار یوان دیجیتال جایگزینی سکه و اسکناس های بانکی، کاهش تمایل به استفاده از ارزهای مجازی و تکمیل سیستم‌های پرداخت الکترونیک فعلی است. بانک مرکزی چین سال‌هاست بر روی یوان دیجیتال کار می‌کند و از ۲۰۱۴ یک تیم تخصصی برای بررسی آن تشکیل داده است.

     دولت بایدن در حال حاضر قصد انجام هیچ اقدامی را علیه تهدیدهای بلند مدت ارز دیجیتال چین ندارد ولی طرح‌های چین باعث افزایش تلاش آمریکا برای ایجاد دلار دیجیتال شده است.

     آخرین گزارش سازمان ملی اطلاعات آمریکا نشان می‌دهد گستره تهدید هرگونه ارز مجازی خارجی برای سلطه دلار در سیستم مالی جهانی بستگی به قوانینی دارد که برای آن وضع می‌شود. به نظر می‌رسد سیستم مالی چین هنوز هم بسیار آسیب‌پذیر است و نمی تواند تهدید جدی برای موقعیت دلار به عنوان ارز ذخیره جهانی ایجاد کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما