پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 233123
    تاریخ انتشار: 23/فروردين/1400 - 09:32

    همه تیم‌ها در آسیا از پرسپولیس حساب می‌برند

    بازیکن پیشین تیم فوتبال پرسپولیس گفت:‌ همه تیم‌ها در آسیا از پرسپولیس حساب می‌برند و این می‌تواند یک فاکتور مثبت برای سرخپوشان باشد.

    همه تیم‌ها در آسیا از پرسپولیس حساب می‌برند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم،رضا شاهرودی در ارتباط با وضعیت پرسپولیس در آستانه شروع فصل جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا گفت:‌ پرسپولیس با شرایط خوبی وارد مسابقات خواهد شد. امیدوارم تست کرونای آقایی و فرجی هم منفی شود تا این دو بازیکن بتوانند خیلی زود پرسپولیس را در این جام همراهی کنند. پرسپولیس در چند سال اخیر 2 بار به فینال آسیا رفته و قطعا تیم‌هایی که در لیگ قهرمانان حضور دارند، از این تیم حساب می‌برند. این یک فاکتور مثبت برای پرسپولیس است که می‌تواند انگیزه و خودباوری بازیکنان را بیشتر کند.

    وی در ارتباط با همگروهی پرسپولیس با الوحده امارات، گوا هند و  الریان قطر عنوان کرد: شاید اینطور تصور شود که این گروه آسان است ولی در مسابقاتی مثل لیگ قهرمانان آسیا نمی‌توان حریفان را دست کم گرفت. اگر بازیکنان پرسپولیس تصور کنند کار راحتی دارند ممکن است به دردسر بیفتند. آنها باید در هر بازی با بیشترین انگیزه بازی کنند تا به عنوان تیم اول به مرحله بعدی بروند.

    بازیکن پیشین پرسپولیس با اشاره به صحبت‌های ساکت الهامی در خصوص تزریق واکسن به پرسپولیسی‌ها، خاطرنشان کرد: تیم های دیگر اول باید قوی شوند و سپس بیایند تا حرفی برای گفتن داشته باشند. واکسن همیشه همراه پرسپولیس است، واکسن عشق و تعصب به پیراهن که بازیکنان و کادر فنی به‌خوبی آن را نشان داده‌اند. پرسپولیس در این سال‌ها در زمین مسابقه نشان داده که تیم پرقدرتی است و برخی دوستان حرف‌هایی می‌زنند که نشان می‌دهد نمی‌توانند با پرسپولیس رقابت کنند.

    شاهرودی در خصوص وضعیت این تیم در لیگ برتر و شانس سرخپوشان برای رسیدن به قهرمانی گفت: پرسپولیس در لیگ برتر شانس بالایی برای قهرمانی دارد، هر چند دو سه تیم دیگر هم مدعی هستند. پرسپولیس از نظر من مدعی اصلی است و امیدوارم پنجمین قهرمانی پیاپی را به دست بیاورد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما