دوشنبه 30 شهريور 1405 - Mon 21 Sep 2026
  • از کلاس درس تا دوخت لباس امید/ عکس

  • موشک ۵۰ متری در خیابان‌های شهر! / فیلم

  • تصاویری از آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ژاپنی ها خواستار ستاره استقلال شدن

  • زمان اعزام بیرانوند به سربازی مشخص شد

  • سقوط قیمت نفت همزمان با سفر میانجی به تهران

  • فیش عمره ارزان شد + عکس

  • جزئیات تازه از پرونده قتل ۵ عضو یک خانواده در تهران

  • کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد

  • همایشی که سوژه خنده فضای مجازی شد+ عکس و فیلم

  • پست سردار آزمون در بازگشت به تیم ملی با یک سوتی بزرگ!

  • کرایه‌ سرسام‌آور نفتکش‌ها

  • جزئیات مراسم تشییع و تدفین آیت‌الله شبیری زنجانی

  • ایران چه فیلمی را برای اسکار 2027 انتخاب می‌کند؟

  • واکاوی پشت‌پرده یک بحران اجتماعی

  • وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز

  • ستاره هافبک پرسپولیس در راه برگشت

  • قیمت موبایل‌ امروز دوشنبه ۳۰ شهریور ۱۴۰۵

  • بازتاب پیامدهای جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • توقف کامل صادرات نفت عربستان سعودی/ خط‌ و نشان انصارالله یمن برای ترکیه و پاکستان + عکس و فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232982
    تاریخ انتشار: 22/فروردين/1400 - 13:48

    واکنش نیکزاد به نامزدی در انتخابات 1400

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی توضیحاتی درباره احتمال حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری مطرح کرد و گفت: تا زمان ثبت‌نام انتخابات صبر کنید.

    واکنش نیکزاد به نامزدی در انتخابات 1400

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»علی نیکزاد در حاشیه جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی طی نشست خبری درباره طرح جهش تولید مسکن که اخیراً در مجلس به تصویب رسید، گفت: انتظار مردم این بود که با توجه به مشکلات بسیار زیاد در بخش مسکن، مجلس شورای اسلامی به این موضوع ورود جدی داشته باشد.

    وی بیان کرد: بر این اساس یکی از اولویت های اصلی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، تدوین و بررسی طرح جهش تولید مسکن بود و مجلس هم به موقع این طرح را در دست بررسی قرار داد.

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: متأسفانه چندین سال است که ساخت مسکن را در کشور تعطیل کردند به گونه ای که مقام معظم رهبری مختلف به این موضوع اشاره کردند و به این دلیل مجلس شورای اسلامی بر خود تکلیف دانست به این موضوع مهم ورود کند.

    نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: براساس مصوبات مجلس شورای اسلامی در طرح جهش تولید مسکن قرار است زمین برای تولید مسکن تأمین و تخفیفاتی در زمینه اقدامات فنی و مهندسی در نظر گرفته شود و همچنین ۴۰ درصد مانده تغییرات تسهیلات بانکی باید در اختیار این موضوع قرار گیرد تا بیش از یک میلیون واحد مسکونی در سال ساخته شود.

    وی ادامه داد: براساس این طرح باید شورای عالی مسکن تشکیل شود که متأسفانه دولت در این هشت سال به این موضوع توجه نکرد. در حالی که در دولت قبلی، جلسات شورای عالی مسکن هر دو هفته یک بار و با حضور رئیس جمهور وقت برگزار می شد.

    نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تأسیس صندوق ملی بخش مسکن هم کار مهمی است که براساس مصوبات مجلس عملیاتی شد و همه منابع باید در اختیار این صندوق قرار گیرد و از این صندوق در جهت کمک به تخفیفات فنی و مهندسی در بخش مسکن استفاده خواهد شد و عملاً بهانه ای برای ندادن تسهیلات در بخش مسکن با این مصوبات مجلس دیگر وجود نخواهد داشت.

    نیکزاد بیان کرد: مطابق با طرح جهش تولید مسکن قرار است زمین ۹۹ ساله تأمین و به مردم واگذار شود و از تسهیلات قابل قبولی استفاده شود و وزارت نیرو، نفت و ارتباطات هم مکلف شدند فقط حق اخذ انشعاب از این مسکن ها را دارند و جانبازان و نیروهای مسلح هم براساس این قانون از تخفیف هایی برخوردار خواهند شد.

    وی ادامه داد: علاوه بر این سازمان امور مالیاتی قرار است با قیمت ثابت از هر واحد مسکونی مالیات اخذ کند و تسهیلات ارزشمندی در قانون بودجه برای بهبود بخش مسکن در نظر گرفته شده است.

    نایب رئیس مجلس شورای اسلامی  تأکید کرد: مجلس با تصویب طرح جهش تولید ملی مسکن یک کار جهادی در این حیطه انجام داد که هم به اشتغال کمک می کند و هم در دور زدن تحریم ها اثرگذار است و کمک میکند ما در مسکن خودکفا شویم و لازم است که دولت و سیستم بانکی این قانون را عملیاتی کنند.

    وی اظهار داشت: براساس این قانون مصوب مجلس، ۱۳۶ رشته مرتبط با صنعت ساختمان فعال خواهد شد و اگر بانکی به تعهدات خود در این زمینه عمل نکند، بانک مرکزی باید سپرده های آن بانک را کاهش دهد.

    نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: امیدوارم در اسرع وقت شورای نگهبان، مصوبات مجلس درباره طرح جهش تولید مسکن را تأیید کند و این طرح تبدیل به قانون شود. چرا که فرصت بسیار خوبی برای بهبود وضعیت مسکن است.

    نیکزاد در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا شما قصد کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری را دارید؟ گفت: صبر کنید؛ صبر موضوع بسیار خوبی است.

    وی بیان کرد: ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری از ۲۱ تا ۲۵ اردیبهشت است و تا آن زمان صبر کنید

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما