دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232852
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1400 - 23:21
    مدیرکل میراث فرهنگی لرستان مطرح کرد؛

    برخورد با تورهای غیرمجاز گردشگری در منطقه «تنگه پیازه»

    مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان از برخورد با تورهای غیرمجاز گردشگری در منطقه «تنگه پیازه» و «بسطام» خبر داد.

    برخورد با تورهای غیرمجاز گردشگری در منطقه «تنگه پیازه»

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر، سیدامین قاسمی امروز شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها اظهار داشت: متأسفانه در پی بی‌توجهی برخی از تورهای گردشگری نسبت به بحران شیوع ویروس کرونا، شاهد جولان تورهای گردشگری در وضعیت قرمز کرونایی در لرستان هستیم که در همین راستا از ورود چند اتوبوس تور گردشگری به علت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به مناطق «بسطام» و «تنگ پیازه» ممانعت به عمل آمد.

    وی عنوان کرد: این گردشگران عمدتاً از استان‌های اصفهان، تهران، کرمانشاه و اراک و… بودند که با هماهنگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان و حضور اماکن نیروی انتظامی در محل، آخرین اتوبوس گردشگران نیز متوقف شد.

    مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی لرستان بیان داشت: از بانیان تورهای خاطی مدارک و مستندات لازم اخذ شد و پرونده قضائی این سری تورهای متخلف برای بررسی و اعمال برخورد قانونی به مراجع ذیصلاح قضائی ارجاع داده خواهد شد.

    قاسمی با اشاره به اینکه اکثر شهرهای استان لرستان در وضعیت قرمز هشدار شیوع ویروس کرونا قرار دارند، تاکید کرد: فصل بهار زیبایی‌های استان لرستان را چندین برابر کرده است اما از مردم عزیز ایران تقاضا داریم در شرایط بحران کرونا و به ویژه اینکه لرستان در وضعیت قرمز شیوع ویروس کرونا قرار دارد از انجام هر گونه سفری به استان لرستان خودداری کنید تا پس از نابودی این ویروس منحوس در کمال صحت و سلامتی پذیرای شما هموطنان عزیز باشیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما