سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232807
    تاریخ انتشار: 21/فروردين/1400 - 18:00

    معلمان اولویت چندم واکسن کرونا هستند؟

    مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش گفت: اگر قرار باشد که از اول مهر، بازگشایی حضوری اتفاق بیفتد، قاعدتاً معلمان جزو گروه‌هایی هستند که در معرض خطر قرار می‌گیرند.

     معلمان اولویت چندم واکسن کرونا هستند؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛ محمد محسن‌بیگی مدیرکل سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش، درباره واکسیناسیون فرهنگیان، اظهار کرد: قبل از عیدی نامه‌ای برای واکسیناسیون معلمان دادیم و عنوان کردیم در صورتی که قرار باشد بازگشایی مدارس اتفاق بیفتد، قاعدتاً معلمان باید در اولویت باشند؛ پاسخ کتبی به ما دادند که معلمان در اولویت‌های یک و دو قرار نگرفتند و در گروه ۳ هستند.

    وی ادامه داد: هنوز واکسیناسیون با پیش‌بینی که وزارت بهداشت داشت، کاملاً تحقق نیافته است یعنی تعداد افرادی که آنها در اولویت اول پیش‌بینی کردند که بتوانند پوشش دهند به طور کامل محقق نشده است و خودبه‌خود پروسه اولویت‌بندی یک مقداری با تأخیر انجام می‌شود.

    محسن‌بیگی اضافه کرد: اگر قرار باشد که از اول مهر، بازگشایی حضوری اتفاق بیفتد، قاعدتاً معلمان جزو گروه‌هایی هستند که در معرض خطر قرار می‌گیرند و درخواستمان این بوده است که معلمان را در اولویت تزریق واکسن قرار دهند.

    وی افزود: مجدداً با وزیر آموزش و پرورش صحبت کردیم و مقرر شد که از طریق وزیر بهداشت و دبیر ستاد کرونا، این موضوع را پیگیری کنند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما