دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • افغانستان؛ درسی که آمریکا در جنگ با ایران باید بیاموزد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232248
    تاریخ انتشار: 18/فروردين/1400 - 09:29
    دبیرکل جنبش جهاد اسلامی

    سران عرب از ناکامی در جنگ یمن عبرت بگیرند

    زیاد نخاله در سخنانی تاکید کرد که سران رژیم های عربی منطقه بایستی از ناکامی های سعودی علیه یمن درس عبرت گرفته و همکاری های خود با رژیم صهیونیستی و آمریکا را قطع کنند.

    سران عرب از ناکامی در جنگ یمن عبرت بگیرند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«زیاد نخاله» دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در گفتگو با شبکه المسیره بر نقش کلیدی و تعیین کننده مقاومت ملت یمن در شکست بخش عمده‌ای از حملات دشمن سعودی تاکید کرد.

    نخاله در ادامه با اشاره به اینکه ائتلاف متجاوز سعودی پس از سپری شدن ۶ سال از آغاز جنگ تحمیلی علیه یمنی‌ها کارش به جایی رسیده که برای اجرای توافق آتش بس دست و پا می‌زند، افزود: با افتخار به روند ایستادگی و مقاومت ملت یمن می‌نگریم. این جنگ غیرقانونی است و هیچ توجیهی ندارد.

    او ضمن ستایش از نقش تأثیرگذار و برادرانه ملت یمن در حمایت از خواست مشروع فلسطینیان مبنی بر حق تعیین سرنوشت و مبارزه با رژیم صهیونیستی تصریح کرد که مردم یمن علیرغم محاصره‌ای که از سوی دشمن متحمل هستند فلسطینیان در نوار غزه را یاری کردند و با بخش وسیعی از هموطنانمان که در این کشور ساکن اند برادرانه رفتار کردند و آنان را به آغوش کشیدند.

    این مقام مقاومت فلسطین در ادامه به اتهام زنی‌های بی پایه و اساس سران رژیم‌های عربی منطقه علیه یمن و نیروهای مقاومتی این کشور و همچنین خالی کردن پشت فلسطینیان در مقابل رژیم اشغالگر صهیونیستی اشاره کرد و بر ضرورت عبرت گیری آنان (سران عرب) از اتفاقات پیش آمده در خلال ۶ سال اخیر و شکست‌های پی در پی و قدرت گیری روزافزون نیروهای مردمی یمن تاکید کرد.

    نخاله توضیح داد: متأسفانه برخی رژیم‌های عربی منطقه سیاست‌های آمریکا از جمله عادی سازی رابطه با رژیم صهیونیستی را پیگیری و اجرا می‌کنند. حمله تکفیری‌ها به سوریه و همچنین جنگ علیه یمن نشان دهنده این است که آمریکا در راستای قدرت دهی به رژیم اشغالگر و پیاده سازی اهداف خود عمل می‌کند.

    وی در پایان این گفتگو با اشاره به نزدیک شدن فضای سیاسی فلسطین به برگزاری انتخابات مجلس قانونگذاری تصریح کرد که فلسطین اکنون مانند زندانی است در یک بازداشتگاه بزرگ که تلاش می‌کند زنده بماند. توافق اسلو یک پروژه صهیونیستی علیه فلسطین بود و نتیجه آن این شد که ملت فلسطین تحت سیطره رژیم اشغالگر قرار گیرد. بعید است که حماس و فتح موفق شوند پس از انتخابات دولت واحد تشکیل دهند.

    او همچنین به ایران و ایستادگی این کشور در برابر رژیم صهیونیستی هم اشاره کرد و ایران را یکی از معدود کشورهایی برشمرد که در کنار ملت فلسطین ایستاده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما