شنبه 02 آبان 1405 - Sat 24 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 232123
    تاریخ انتشار: 17/فروردين/1400 - 12:38

    فرصتهای سند همکاری چین برای کشتیرانی ایران

    معاون توسعه بازار شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران گفت: با بهره‌برداری از ظرفیت‌های سند همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین، محدودیت‌های تحریمی آمریکا کم اثر می‌شود.

    فرصتهای سند همکاری چین برای کشتیرانی ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر،امید گلزاری ضمن تحلیل و تبیین این سند، افزود: یکی از مهمترین ابزارهای تجارت در دنیای امروز حمل و نقل دریایی است و بالغ بر ۹۵ درصد از اقتصاد جهان بر بستر حمل و نقل دریایی صورت می‌گیرد بنابراین لازم است که با استفاده از سند همکاری ایران و چین نسبت به برداشتن برخی موانع در این زمینه اقدام کرد.

    وی با اعلام اینکه تحریم‌های آمریکا سبب شد ناوگان کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در ۹ ماه اخیر نتواند در بنادر اصلی چین پهلوگیری کند، گفت: با ورود ایران و چین به سطح تازه‌ای از مناسبات سیاسی- اقتصادی با امضای سند یاد شده، انتظار داریم که با بهره برداری از ظرفیت‌های این سند همکاری، محدودیت‌های تحریمی آمریکا کم اثر شوند.

    گلزاری حذف مانع تحریم در روابط تجاری دو کشور ایران و چین را عاملی مهم در استفاده حداکثری دو طرف از توانایی‌های موجود دانست و افزود: به این صورت است که راهبرد بُرد- بُرد محقق شده و سطح همکاری‌ها افزایش می‌یابد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما