سه شنبه 07 مهر 1405 - Tue 29 Sep 2026
  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • زباله‌های سرگردان در جنگل‌های شمال / عکس

  • سوپرگل جادویی لیونل مسی / فیلم

  • پیوستن ستاره هافبک ازبکستانی به استقلال

  • احتمال مجازی شدن مدارس هست؟ وزیر پاسخ داد

  • ترامپ و بحران بزرگ! / رقیب راهبردی واشنگتن

  • قیمت دینار عراق امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • گستاخی‌های ترامپ خلاف منشور ملل متحد است

  • قیمت گوشت قرمز امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 231990
    تاریخ انتشار: 16/فروردين/1400 - 17:50

    تعطیلی دوباره سینما و تئاتر

    در شرایطی که تهران بار دیگر به حالت قرمز درآمده است، هرچند هنوز رسما ابلاغیه‌ای برای تعطیلی سینما و تئاتر اعلام نشده است ولی فعالان این دو حوزه می‌دانند که این تعطیلی بیخ گوش‌شان است و در چند ساعت آینده باید بار دیگر در سالن‌های خود را ببندند.

    تعطیلی دوباره سینما و تئاتر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا، هنوز چند روزی از انتقال سینما و تئاتر از گروه سوم به مشاغل دسته دوم نگذشته که شرایط تهران بار دیگر تغییر کرد و امروز، دوشنبه ۱۶ فروردین ماه اعلام شد وضعیت تهران به رنگ قرمز در آمده است و بخشنامه‌ای هم درباره چگونگی حضور کارکنان فعالیت مشاغل گوناگون صادر شد.

    با این همه هنوز به طور رسمی چیزی درباره فعالیت سینما و تئاتر اعلام نشده است.

    در همین زمینه همایون امیرزاده، مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ایسنا گفت: با توجه به اینکه امروز اعلام شده که وضعیت تهران قرمز شده است، طبیعتا هر دستورالعملی از سوی ستاد ملی مقابله با کرونا اعلام شود، همه فعالیت‌ها از جمله امور فرهنگی و هنری را هم در برمی‌گیرد.

    او ادامه داد:هنوز چیزی به ما ابلاغ نشده است و منتظر ابلاغیه جدید هستیم.

    او در پاسخ به این سخن که پیش از این به هنگام نارنجی شدن وضعیت تهران، اعلام شد مشاغل گروه سه به صورت خودکار تعطیل می‌شوند، تصریح کرد: حالا هم طبیعتا این اتفاق می‌افتد ولی حتما ستاد کرونا ابلاغ جدیدی خواهد داشت و ما منتظر آن هستیم.

    اما محسن حسن‌زاده، مدیر روابط عمومی مرکز هنرهای نمایشی در این زمینه توضیح داد: طبق قاعده همیشگی، وقتی وضعیت به رنگ قرمز دربیاید، مشاغل گروه دوم هم تعطیل خواهند شد ولی از آنجا که برای امروز، تعدادی بلیت تئاتر فروخته شده است، گروه‌های نمایشی می‌توانند امشب نمایش‌های خود را روی صحنه ببرند و از فردا (سه شنبه ۱۷ فروردین ماه) فعالیت‌های آنان تعطیل خواهد شد.

    او در عین حال افزود: البته قرار است عصر امروز (۱۶ فروردین ماه) جلسه‌ای اضطراری درباره وضعیت پایتخت برگزار شود و اگر در این جلسه تصمیم تازه‌ای درباره سینما و تئاتر گرفته شود، طبق آن تصمیم عمل خواهیم کرد ولی در غیر این صورت، فعلا سالن‌های سینما و تئاتر تعطیل خواهند بود.

    همچنین مسعود نجفی، مدیرکل روابط عمومی سازمان سینمایی نیز اعلام کرده است که با توجه به اینکه وضعیت رنگی شهر تهران از امروز قرمز شده است، به سمفا دستور توقف فروش بلیت‌های سینما را دادیم و بنابراین سینماها فعالیت نخواهند داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما