یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 231835
    تاریخ انتشار: 16/فروردين/1400 - 09:24

    روزنامه نگاری انتخاباتی

    نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات نوشت: هنر اهل رسانه در مواجهه با پدیده انتخابات، یافتن نقطه تعادل میان حقوق و حدود و راه رفتن بر مرز رقابت آفرینی و نگاهداشت اندازه ها و حرمت هاست.

    روزنامه نگاری انتخاباتی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»پدرام پاک آیین نماینده مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات و خبرگزاری ها در یادداشتی تحت عنوان «روزنامه نگاری انتخاباتی» نوشت: روزنامه نگاری انتخابات سکه ای است که دو رو دارد؛ یک روی آن نقش آفرینی رسانه ها برای افزایش مشارکت و تحقق انتخاباتی پرشور و روی دیگر ، توجه به حدود و تکالیف دو قانون مطبوعات و انتخابات  است.

    اهمیت پیوستگی این دو  وقتی آشکار تر می شود که به یاد آوریم حق و حدّ و به تعبیر دیگر حقوق و تکالیف  ذاتاً همزاد و همراهند. این دو هیچ گاه از یکدیگر جدا نمی‌شوند و یکدیگر را معنی می‌کنند.؛  طوری که بر هم خوردن تعادل میان آن دو یا فراموش کردن یکی از آنها فعالیت رسانه ای را  کم اثر و یا حتی به ضد خود تبدیل می‌کند. در فرایند  حساس و سرنوشت سازی  چون انتخابات ریاست جمهوری ، تاکید غیر واقعی و افراطی  بر امتیازها و آزادی هایی که برای رسانه در   رقابت آفرینی  قائلیم و غفلت از نگاهداشت اندازه‌ها و حرمت‌ها موجب بر هم خوردن تعادل  دستگاه واقعیت سنجی رسانه می شود.

    با همین استدلال اهتمام بیش از اندازه به محدودیت‌ها و تنگتر کردن دایره حقوق به نفع حدود  به ویژه در  مواجهه با  انتخابات که ماهیتی سرشته با انواع حق_ آزادی ها دارد،  خمودگی را   رواج می دهد و  نشاط و ابتکار را  از جامعه ای  که فرصت مشارکت فعالانه  در  تعیین سرنوشت خویش را یافته، می گیرد.

    بنابراین هنر اهل رسانه، یافتن نقطه تعادل میان حقوق و حدود  است . رفتار اهل رسانه در مواجهه با انتخابات  می تواند چنان متوازن  باشد که نه راه را بر تضییع حقوق نامزدها و رای دهندگان، تضعیف نظم عمومی و  تعدی به نهادهای قانونی همچون شورای نگهبان بگشاید و نه موجب سانسور یا خود سانسوری شود و نیروی  نوآوری و کیفیت انتقادی را از  اهل رسانه و نشاط مشارکت  را از مردم باز ستاند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما