دوشنبه 09 شهريور 1405 - Mon 31 Aug 2026
  • احتمال تعطیلی لیگ برتر قوت گرفت

  • صنعت شیلات در اروپا، قربانی خشکسالی

  • نیروهای مسلح تجهیزات خود را به‌روز کرده‌اند

  • راه در رو آمریکا در تنگه هرمز بسته شد

  • علی کریمی با یک استوری ناموسی، رضا پهلوی را آنفالو کرد

  • خبر بد برای سرخابی‌ها؛دو ستاره تیم غایبان بزرگ دربی

  • نپال پس از سیل مرگبار / عکس

  • حرکت عجیب و خطرناک علیرضا جهانبخش حین بازی/ فیلم

  • قیمت نفت امروز دوشنبه ۹ شهریور

  • افشاگری عراقچی از فریبکاری نتانیاهو

  • خطای مزدوران دشمن برای ایجاد آشوب داخلی با پاسخی محکم مواجه می‌شود/ ایران اسلامی آماده رویارویی با متجاوزین است/ تاکید بر تعیین تکلیف سریع وضعیت زندانیان مُعسر

  • پزشکیان با نخست‌ وزیر هند دیدار کرد+ فیلم

  • کارزار فشار اقتصادی آمریکا نتیجه «صلح شرافتمندانه» اصلاحات است؟

  • وزیر کار: زمان واریز معوقات بازنشستگان اعلام شد

  • ردپای نفت‌کش هدف قرارگرفته پیدا شد

  • داور داربی مشخص شد؟

  • پزشکیان در حاشیه اجلاس شانگهای با پوتین دیدار می‌کند

  • چرا زنان میانسال باید ورزش‌ کنند

  • ترس بزرگ پرسپولیس در آستانه دربی!

  • پریشونم یه جورایی شبیه مجنونم از حسین ستوده

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 231561
    تاریخ انتشار: 14/فروردين/1400 - 23:37

    اعمال محدودیت های شرایط نارنجی کرونا در قم

    استاندار قم با اشاره به تغییر شرایط کرونایی قم از زرد به نارنجی، از اعمال محدودیت های مربوط به وضعیت نارنجی در قم خبر داد.

     اعمال محدودیت های شرایط نارنجی کرونا در قم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» بهرام سرمست در حاشیه جلسه ستاد ملی کرونا که به ریاست حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهوری برگزار شد، طی سخنانی از همراهی مردم قم در مناسبت های نوروز، جشن نیمه شعبان و روز طبیعت قدردانی کرد.

    او گفت: طی دو هفته اخیر ضمن رعایت دستورالعمل های بهداشتی، شاهد برگزاری شایسته مناسبت های مذهبی و باستانی با رعایت پروتکل های بهداشتی بودیم.

    استاندار قم با اشاره به آغاز خیز جدید شیوع کرونا در سطح کشور افزود: استان قم نیز وارد وضعیت نارنجی شده است که امیدواریم با اعمال محدودیت های جدید از موج چهارم کرونا در قم جلوگیری کنیم.

    او در ادامه با بیان اینکه در سیاست های ستاد ملی کرونا هیچ گونه دوگانگی نسبت به سفر مذهبی و تفریحی وجود ندارد گفت : اصل اساسی فاصله گذاری اجتماعی و مدیریت هوشمند تجمعات و ترددهاست.

    سرمست همچنین با اشاره به عدم رعایت برخی شهروندان و شکستن قرنطینه در زمان ابتلا به کرونا گفت: مقررات بازدارنده برای چنین افرادی که سلامت جامعه را به خطر می اندازند در نظر گرفته خواهد شد.

    او در بخش دیگری از سخنان خود آغاز ماه مبارک رمضان در اواخر هفته ی آتی را مورد توجه قرار داد و با بیان اینکه طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در شهرهای آبی و زرد امکان برگزاری مراسم مذهبی وجود خواهد داشت و برای شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز محدودیت ها و ممنوعیت هایی اعمال خواهد شد، تصریح کرد: برای مراسم شب های قدر نیز در جلسات آتی ستاد تصمیم گیری خواهد شد.


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما