سه شنبه 31 شهريور 1405 - Tue 22 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230750
    تاریخ انتشار: 08/فروردين/1400 - 12:44

    غارنشین های داعشی در عراق هدف قرار گرفتند

    ارتش عراق طی ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۳۰ حمله هوایی و زمینی علیه مخفیگاه های داعش در نقاط مختلف این کشور ترتیب داد که در نتیجه آن چند غار مخفی تخریب و بر سر تروریست ها آوار شد.

     غارنشین های داعشی در عراق هدف قرار گرفتند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» هواپیماهای ارتش عراق با انجام حملات هوایی مخفیگاه های داعش را در منطقه "مکیشیفة" واقع در حدفاصل بین سامرا و تکریت در مرکز استان صلاح الدین هدف قرار دادند.

    همچنین روز گذشته خبرگزاری رسمی عراق (واع) اعلام کرد که ارتش عراق بوسیله جنگنده های F-۱۶ حملات سنگینی را علیه مخفیگاه های داعش در کوه های حمرین واقع در شمال استان صلاح الدین ترتیب داد که این عملیات ۱۹ مرتبه تکرار شد.

    از تعداد کشته شدگان داعش اطلاعاتی منتشر نشده است اما با توجه به عملیات های گسترده ارتش گمان می رود این عدد بیش از ۲۰ نفر باشد.

    نیروهای امنیتی و ارتش عراق مداوما در این مناطق عملیات های متعددی انجام می دهند که به کشف و نابودی غارهای محل سکونت اعضای داعش منجر می شود.

    کوه های حمرین در شمال استان صلاح الدین واقع است.

    ارتش عراق همچنین در جریان عملیات "شیر آماده" که دو هفته به طول انجامید، با بمباران شدید و پی در پی جنگنده های خود، غارهای مخفی حفر شده داعش را هدف قرار داد که بیش از ۳۰ داعشی در پی آن کشته و بسیاری دیگر زخمی شدند.

    برخی مناطق استان های صلاح الدین، الانبار و نینوا که با یکدیگر همسایه هستند به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی که مرتفع و سخت گذر بوده و امکان ورود گشت های نیروهای امنیتی به آنجا نیست، به محلی برای تجمع تروریست ها بدل شده است.

    استان های مذکور علیرغم حضور نظامیان آمریکا که دلیل حضور خود را "مقابله با داعش" عنوان می کنند، شاهد بیشترین درگیری بین نیروهای امنیتی عراق و تروریست هاست.

    تروریست های داعشی که رویای خلافت اسلامی را بر باد رفته می بینند، اکنون با هسته های خفته و کوچک گروهی خود به دنبال انجام عملیات های خرابکارانه هستند از همین روی به حفر غار در کوه ها و سکونت و زندگی در مخفیگاهها روی آورده اند.

    همچنین ستاد اطلاع رسانی الحشدالشعبی بسیج مردمی عراق امروز اعلام کرد طی یک عملیات امنیتی در جنوب غربی کرکوک ۱۲ سنگر تروریستی داعش و یک اردوگاه در جنوب غربی کرکوک را تصرف کرده است.

    براساس اطلاعیه صادره که برای خبرنگار ایرنا ارسال شده است؛ نیروهای بسیج مردمی و پلیس فدرال عراق توانستند ۱۲ سنگر و یک اردوگاه بزرگ شامل ۱۰ اتاق، ۳ تونل، ۵ موتورسیکلت، ۱۳ گلوله خمپاره ۶۰ میلیمتری، ۳ دستگاه موبایل، دو اسلحه شکاری، دو ژنراتور برق اضطراری و ۴ ماده انفجاری دست ساز پیدا کنند.

    استان کرکوک از جنوب با صلاح الدین همسایه است و  گمان می رود تعداد زیادی از مخفیگاه های آن در پی حملات هوایی امروز و دیروز ارتش و کشته یا فراری دادن داعشی ها، متروکه شده باشد.

    بامداد امروز نیز نیروهای حشد الشعبی،  یک حمله داعش را در استان دیالی ناکام گذاشتند که بدون وارد آمدن خسارت و تلفات به نیروهای بسیج، اعضای داعش عقب نشینی کردند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما