شنبه 06 تير 1405 - Sat 27 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230659
    تاریخ انتشار: 07/فروردين/1400 - 16:56

    واکسن کرونا تا چه اندازه موثر است؟

    فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: در حال حاضر در تمام دنیا مطالعات بر روی واکسن‌های تولید شده در حال انجام است و تا امروز اطلاعات کافی درباره اینکه این واکسن‌ها چقدر موثر هستند در دسترس نیست.

     واکسن کرونا تا چه اندازه موثر است؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس مرضیه توکل، فوق تخصص آسم، آلرژی و ایمونولوژی بالینی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز، امروز، با بیان اینکه تولید واکسن‌های کووید ۱۹ چند نوع است، گفت: واکسن‌ها بر اساس واکسن‌های MRNA، بر اساس پروتئین‌های خاص و واکسن‌های ضعیف شده یا کشته شده هستند.

    توکل در پاسخ به این سوال که آیا واکسن‌های تولید شده در دنیا واکسن‌های موثری هستند، اظهار کرد: در حال حاضر در تمام دنیا مطالعات بر روی واکسن‌های تولید شده در حال انجام است و تا امروز اطلاعات کافی درباره اینکه این واکسن‌ها چقدر موثر هستند در دسترس نیست.

    وی با اشاره به اینکه مطالعات نشان داده که اکثر این واکسن‌ها در برابر پیشگیری از کرونا ویروس تا ۹۰ درصد مفید و موثر بوده‌اند، ادامه داد: برای تعیین میزان ماندگاری و قدرت پیشگیری این واکسن‌ها در مقابل بیماری کرونا زمان بیشتری برای تحقیقات نیاز است.

    این پزشک متخصص در پاسخ به این سوال که آیا تزریق این واکس‌های ایمن هست یا خیر، یادآور شد: قبل از واکسیناسیون عمومی مطالعات زیادی در مراحل مختلف بر روی واکسن‌ها انجام می‌شود نکته‌ای که درباره واکسن کووید ۱۹ وجود دارد این است که هیچ کدام از واکسن‌هایی که در دنیا در حال استفاده هستند تمام فاز‌های تحقیقاتی بالینی را تا آخر طی نکرده‌اند بنابراین درباره اینکه این واکسن‌ها صد درصد ایمن باشند هیچ کس نمی‌تواند به طور قطعی این نظر را اعلام کند.

    وی اضافه کرد: تا به حال واکنش‌های شدید و خطرناک به دنبال واکسن گزارش نشده است و بسیار نادر بوده است که تزریق این واکسن عوارض شدید به دنبال داشته باشد بنابراین تا به امروز استفاده از این واکسن‌ها ایمن بوده و خطر جدی متوجه کسانی که از این واکسن‌ها استفاده می‌کنند نبوده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما