چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • ایران ممکن است در هفته‌های پیش‌رو حمله کند

  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵

  • ترخیص ۱۱۲ هزار قلم داروی بیماران خاص

  • خبر بد برای پرسپولیس مصدومیت ستاره تیم جدی است

  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230626
    تاریخ انتشار: 07/فروردين/1400 - 14:46

    قدرت نیروهای یمنی بیش از ۶ سال گذشته است

    رئیس شورای عالی سیاسی یمن در سخنانی اعلام کرد که قدرتِ امروز نیروهای مقاومت این کشور به مراتب بیش از ۶ سال گذشته است.

    قدرت نیروهای یمنی بیش از ۶ سال گذشته است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از مهر،«مهدی المشاط» رئیس شورای عالی سیاسی یمن آخرین مواضع این کشور در قبال تجاوزگری‌های عربستان سعودی و متحدانش ازجمله امارات علیه یمنی‌ها را اعلام کرد.

    بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: آنچه که به یک واقعیت تبدیل شده است، این است که قدرتِ امروز نیروهای مقاومت یمن در مقایسه با ۶ سال گذشته افزایش یافته است. بنابراین، مقاومت یمن در شرایط آغاز جنگ قرار ندارد و بسیار قدرتمند شده است.

    روز گذشته «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور با ۱۲ پهپاد و ۸ موشک بالستیک عمق خاک سعودی را هدف قرار داده‌اند.

    یحیی سریع گفت: در این عملیات، مقرها و سازه‌های نظامی و حیاتی متعلق به عربستان سعودی هدف قرار گرفت. در جریان این عملیات، علاوه بر شرکت نفتی آرامکو، پایگاه هوایی «ملک عبدالعزیز» در الدمام هدف قرار گرفته است.

    سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره جزئیات عملیات اعلام کرد: شرکت آرامکو با ۱۲ پهپاد از نوع «صماد -۳» و ۸ موشک از نوع «ذوالفقار»، «بدر» و «سعیر» هدف قرار گرفت. مواضع نظامی دیگری در «نجران» و «عسیر» با شش پهپاد از نوع «قاصف k۲» هدف حمله قرار گرفته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما