چهارشنبه 13 خرداد 1405 - Wed 03 Jun 2026
  • کشف یک تونل عجیب در مرز مکزیک / فیلم

  • تولد نخستین کره‌خر در عربستان پس از یک قرن / عکس

  • از چاله عراق به چاه ایران؛ اعتراف ترامپ به تکرار یک اشتباه + عکس

  • جزئیات طرح رایگان شدن دائم تردد با مترو و بی آر تی

  • شکوه پلنگ ایرانی در پارک ملی گلستان / فیلم

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۱۲ خرداد

  • آنچه باید درباره علیرضا بیرانوند بدانید

  • یک کنایه تمیز به کارمندان شبکه من و تو

  • آقای دکتر قالیباف حد یقف شما و تیم مذاکره کننده با آمریکا تا کجاست؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۱۲ خرداد

  • پرسپولیس در آستانه جذب ستاره‌های جوان

  • قیمت طلا و سکه امروز ۱۲ خردادماه

  • چگونه ابوترابی نقشه بعثی‌ها برای قتل‌عام اسرا را ناکام گذاشت؟ + عکس

  • حزب‌الله: ایران لبنان را شامل هر توافقی می‌کند

  • ۹۰۰ نقطه تهران میزبان اجتماعات مردمی مقاومت

  • چگونه «بادگلو» را درمان کنیم؟

  • پاسخ نقض آتش‌بس بیانیه نیست، نقض آتش‌بس است

  • وعده تفاهم در سایه نقض آتش‌بس؛ تناقض‌گویی تازه ترامپ

  • سلاح هوشمند سپاه در کنترل تنگه هرمز+فیلم

  • توافق هسته‌ای با ایران بر اساس واقعیت‌ روز باشد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 230167
    تاریخ انتشار: 02/فروردين/1400 - 19:29

    روایتی از فروش زندانیان یمنی به عربستان سعودی

    یکی از نویسندگان یمنی که در یکی از زندان‌های ائتلاف سعودی-اماراتی در استان مأرب زندانی بوده است، خاطرات خود را نوشته و جنایاتی را شرح داده است که زندانیان با آن روبه‌رو هستند.

     روایتی از فروش زندانیان یمنی به عربستان سعودی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از فارس؛«محمد سلبه» یکی از نویسندگان یمنی که در زندان‌های حزب اخوانی «الاصلاح» زندانی بود، خاطرات خود را نوشته است.سلبه در کتابی تحت عنوان «جهنم مأرب در سایه اشغال»، درد و رنجی را روایت کرده که طی سه سال و نیم در این زندان‌ها تحمل کرده است.

    پایگاه خبری «۲۶ سپتامبر» به نقل از این نویسنده یمنی گزارش داد، در پشت پرده زندان‌های این  مزدوران «مأرب» یمن، جنایات هولناکی رخ می‌دهد.وی تصریح کرد، زندانیان با شکنجه، شوک برقی، کشیده شدن ناخن و سایر انواع شکجه‌ها، وضعیت بسیار وخیمی دارند.

    این نویسنده یمنی، از این زندان‌ها تحت عنوان «ابوغریب مأرب» یاد کرده و می‌نویسد که به هیچ جریان سیاسی وابسته نبوده است، ولی او را در ورودی جنوبی شهر مأرب ربوده بودند.وی ضمن روایت سه سال و نیم درد رنج خود، کمپینی تحت عنوان «صدای غایب» را راه اندازی کرده است تا بتواند صدای زندانیانی را که در زندان‌های ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی زندانی هستند، به گوش مردم دنیا برساند.

    سلبه خاطر نشان کرد، همه تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا شکنجه‌های روحی و روانی زندانیان در مأرب را به گوش مردم جهان برساند.وی ضمن انتقاد از عدم ایفای نقش سازمان‌های حقوقی و انسان‌دوستانه در کاهش درد و رنج زندانیان، خاطر نشان کرد که «عناصر الاصلاح، برخی از زندانیان را به رژیم ظالم عربستان سعودی می‌فروشند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما