یکشنبه 12 مهر 1405 - Sun 04 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 229890
تاریخ انتشار: 28/اسفند/1399 - 16:50

تصمیم بغداد برای پایان حضور نیروهای آمریکایی

رئیس جمهور عراق امروز خبر داد که برای پایان دادن به حضور نیروهای آمریکایی و دیگر نیروهای نظامی خارجی در این کشور تصمیمی اتخاذ شده است.

 تصمیم بغداد برای پایان حضور نیروهای آمریکایی

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،«برهم صالح» رئیس جمهور عراق امروز (پنج‌شنبه) گفت که روابط بین عراق و آمریکا مهم و اساسی و مبتنی بر منافع مشترک است.

طبق گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، صالح افزود که در گفت‌وگوی استراتژیک بین بغداد و واشنگتن به مسائل سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و امنیتی پرداخته می‌شود.

او در عین حال تأکید کرد که تصمیم برای پایان دادن به حضور نیروهای آمریکایی و دیگر نیروهای خارجی نظامی در عراق اتخاذ شده است و هم اکنون تعداد این نیروها بیشتر از ۲۵۰۰ نفر نیست.

آمریکا دی ماه سال پیش در اقدامی تروریستی سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین رئیس الحشد الشعبی را به همراه نیروهای همراه آن دو در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار داد و به شهادت رساند. پارلمان عراق در واکنش به این اقدام، طرح اخراج نظامیان آمریکا از این کشور را به تصویب رساند.

صالح همچنین گفت که خلأ در روابط بین بغداد و اربیل به وجود آمده است و ضرورت دارد که این روابط در مسیر صحیح خود قرار گیرد و از طریق یک گفت‌وگوی ملی هر طرفی حقوق و وظایف خود را بشناسد.

نظرات بینندگان
نظرات شما