پنجشنبه 16 مهر 1405 - Thu 08 Oct 2026
  • قیمت طلا امروز پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵

  • بازگشت پروازهای خارجی به کشور / فیلم

  • تا پیروزی کامل کنارتان هستیم

  • قطع چندباره سخنرانی ترامپ در تگزاس

  • نشست تجزیه‌طلبان در اسلو و بستن یک حساب دفتری باز در تهران! / بازی سازمان سیا با کارت‌های سوخته

  • برنامه بازی های امروز لیگ برتر فوتبال + جدول

  • واکنش عراقچی به پنهان‌کاری سنتکام از خسارات وارد آمده به ارتش آمریکا

  • آیا توافق سه‌جانبه مکه خطر امنیتی برای ایران دارد؟/ نگاه ویژه رژیم صهیونیستی به تحولات جدید در منطقه

  • کاخ سفید ازسرگیری حملات به ایران را بررسی کرد

  • اقایان دولتمردان، این سخن کشورک عربی خلیج فارس یعنی قطر را یادتان باشد

  • پیام تسلیت به دکتر رضا جهانگیری

  • حرکت هواداران عمران‌خان به سمت اسلام‌آباد

  • مرد میدان، پسرِ لاله‌ها

  • حمله کفتار به توله پلنگ روی درخت / فیلم

  • سبز شدن کانال‌های خِنت / فیلم

  • سقوط آزاد ارتش آمریکا در عراق

  • قیمت امروز خودرو در بازار

  • طاعون ریوی چیست ؟

  • قیمت طلا امروز سه‌شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۵

  • ضرب شصت وزارت اطلاعات به تروریست‌ها؛ انهدام 3 هسته عملیاتی گروهک‌ها

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 229320
    تاریخ انتشار: 26/اسفند/1399 - 00:07

    تکذیب تعطیلی دو ایستگاه مترو

    مدیرکل مهندسی و ایمنی ترافیک شهرداری تهران، تعطیلی دو ایستگاه متروی شهید ستاری و یادگار امام(ره) را شایعه اعلام کرد.

     تکذیب تعطیلی دو ایستگاه مترو

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از ایسنا؛ علی وفقی  در مورد شایعه‌ی بسته شدن دو ایستگاه شهید ستاری و یادگار امام(ره) بعد از افتتاح، گفت: ایستگاه شهید ستاری  روز شنبه(۲۳ اسفند) افتتاح شد و در روز یکشنبه(۲۴ اسفند) نیز از ساعت ۱۴ تا ۱۹ اقدام به مسافرگیری و سرویس‌دهی کرد.

    وی با بیان این‌که امروز دوشنبه(۲۵ اسفند) نیز از ساعت شش صبح قطار در ایستگاه مستقر بوده تا این‌که در ساعت ۶:۴۰ دقیقه با دو مسافر حرکت کرد و تا هنگام ظهر با سرفاصله ۴۵ تا۵۰ دقیقه سرویس‌دهی کرد، ادامه داد: از ظهر تا ساعت ۱۹:۱۸ نیز قطارها با سرفاصله ۳۵ دقیقه اقدام به سرویس‌دهی کردند و نهایتا با جابه‌جایی ۲۵ مسافر به کار خود در روز جاری پایان دادند.

    وفقی با بیان این‌که تعداد مسافرها به دلیل این‌که ایستگاه به تازگی افتتاح شده، هنوز کم است اما آمادگی داریم با توجه به حجم مسافر سرفاصله را به ۱۵ دقیفه برسانیم، افزود: لازم به ذکر است که تمام آسانسور و پله‌های برقی ایستگاه‌های ستاری و یادگار امام(ره) نیز نصب شده است و خبرهای منتشره در خصوص عدم نصب پله‌های برقی و آسانسور صحت ندارد.

    وی افزود: ۷ کیلومتر از خط شش، افتتاح شده و معمولا مرسوم است که قطارها در خط جدید ساعات محدودی حدودا سه ساعت سرویس‌دهی می‌کنند تا ایرادات مشخص شود، اما این دو ایستگاه بیش از ۱۳ ساعت سرویس‌دهی کردند.

    وفقی با بیان این‌که ایستگاه ستاری یکی از کامل‌ترین ایستگاه‌های مترو در زمان افتتاح بوده است، تاکید کرد: با توجهی که شهرداری تهران در سال‌جاری به مناسب‌سازی معابر ویژه معلولین داشته است، رمپ ایستگاه برای تردد معلولین و جانبازان به‌طور استاندارد اجرا شده و خطوط بساوایی نیز نصب  شده که به‌دلیل تدقیق محل درهای واگن‌ها که باید پس از توقف مکرر قطار صورت می‌گرفت، فردا تکمیل خواهد شد.

    انتهای پیام


     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما