سه شنبه 05 آبان 1405 - Tue 27 Oct 2026
  • روستای غرق‌شده از زیر آب بیرون آمد / عکس

  • کابوس پرسپولیسی‌ها لو رفت

  • دیدار دبیر شورایعالی امنیت ملی با رهبر انقلاب اسلامی

  • آخرین شکارچیان دلفین / عکس

  • مسابقه توحش و نسل‌کشی در انتخابات رژیم صهیونیستی

  • پینوکیوی کاخ سفید در آرزوی تسلیم اقتصادی ایران

  • مدافع پیشین استقلال درگذشت

  • امنیت در غرب آسیا باید از درون خودِ منطقه نشأت بگیرد

  • کوچه را با عشق تو آب و جارو میکنم/ حدادیان

  • گلوله‌ای که از سرش گذشت و مینی که به آرزویش رساند

  • «عمو لیندسی»؛ غرق در سیاهی!

  • مزایده کارخانه رضایت‌خودرو قطعی شد

  • مراسم ترحیم در کاخ سفید! / فیلم

  • تاسیسات تولید نفت منطقه اهداف جدید ایران در صورت خطای دشمن

  • افشاگری عضو جداشده گروهک منافقین از تولید محتوا در آلبانی

  • عملیات نیروهای امنیتی علیه تروریست‌ها در بمپور

  • عملیات نیروهای امنیتی علیه تروریست‌ها در بمپور

  • شکوه مرال نر که خرس را کوچک نشان داد! / فیلم

  • جدول کامل قیمت گوشی‌های بازار امروز

  • این ۵ ماده غذایی، قاتل سنگ کلیه هستند!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228792
    تاریخ انتشار: 23/اسفند/1399 - 11:42

    سفر اسد به روسیه برای مداوای کرونا تکذیب شد

    سفیر سوریه در روسیه اخبار منتشر شده مبنی بر انتقال رئیس جمهور این کشور به روسیه برای مداوای بیماری کووید 19 را تکذیب کرد.

    سفر اسد به روسیه برای مداوای کرونا تکذیب شد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» «ریاض حدّاد» سفیر جمهوری عربی سوریه در مسکو اخبار و شایعات منتشر شده در رسانه‌ها مبنی بر انتقال رئیس جمهور این کشور به روسیه را دروغ دانست.

    حداد جمعه در گفت‌وگو با رسانه‌های روسیه گفت که اخبار منتشر شده در خصوص سفر «بشار اسد» به روسیه برای معالجه و درمانش بعد از ابتلا به ویروس کرونا صحت ندارد.

    دفتر ریاست‌جمهوری سوریه دوشنبه این هفته از ابتلای بشار اسد و همسرش «اسماء الاسد» به ویروس کرونا خبر داد و اعلام کرد حال هر دو کاملا خوب است و به کارهای روزمره خود می‌پردازند.

    در بیانیه دفتر ریاست‌جمهوری سوریه آمده است که بشار اسد و همسرش پس از مشاهده برخی علائم خفیف مشابه علائم کرونا، اقدام به تست پی.سی.آر کردند که به موجب آن ابتلای هر دو به بیماری کووید-۱۹ ثابت شد.

    در این بیانیه آمده است که هر دو در شرایط با ثبات و خوبی به سر می‌برند و در حال انجام کارهای روزمره در شرایط قرنطینه هستند که به مدت دو الی سه هفته به طول خواهد انجامید.

    به گفته دفتر ریاست‌جمهوری سوریه، بشار اسد و همسرش آرزوی سلامتی و مصونیت مردم سوریه و تمامی ملت‌ها از شر ویروس کرونا کرده و از تمامی مردم سوریه خواسته‌اند تا حد امکان اقدامات پیشگیرانه را رعایت کنند. آن‌ها همچنین از کادر پزشکی سوریه نیز تقدیر و تشکر کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما