یکشنبه 03 اسفند 1404 - Sun 22 Feb 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 228511
تاریخ انتشار: 20/اسفند/1399 - 13:18

تدابیر شدید امنیتی در ایروان همزمان با ادامه اعتراض‌ها برای استعفای پاشینیان

ایروان همزمان با ادامه اعتراض‌ها برای استعفای نخست‌وزیر ارمنستان شاهد تدابیر شدید امنیتی است.

تدابیر شدید امنیتی در ایروان همزمان با ادامه اعتراض‌ها برای استعفای پاشینیان

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»ایروان امروز -چهارشنبه- همزمان با ادامه اعتراض‌ها برای استعفای «نیکول پاشینیان»، نخست‌وزیر این کشور و تاکید برخی از نمایندگان پارلمان برای تحقق این خواسته شاهد تدابیر امنیتی شدیدی بوده است.

برگزارکنندگان راهپیمایی اعتراضی آمادگی خود را برای باز کردن ورودی‌های ساختمان پارلمان ارمنستان که تعدادی از نمایندگان معترض در مقابل آن تحصن کرده‌اند، اعلام کردند.

پیش از این‌، تظاهرکنندگان ورودی‌های پارلمان را مسدود و چادرهایی برپا کرده و پایبندی خود را به تقاضای استعفای پاشینیان و برگزاری انتخابات زودهنگام اعلام کردند.

نخست‌وزیر ارمنستان هفته گذشته اعلام کرد که آماده برگزاری انتخابات پارلمانی زودهنگام در سال جاری است و قصد دارد با سران احزاب مخالف درباره این موضوع دیدار کند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما