یکشنبه 17 خرداد 1405 - Sun 07 Jun 2026
  • بازتاب روزانه جنگ علیه ایران در رسانه‌های جهان

  • حمایت سازمان شانگهای از ایران در برابر تجاوز آمریکا

  • یمن و تنگه راهبردی باب‌المندب؛ قدرتی فراتر از موشک و پهپاد

  • رعیت‌مآبی؛ طرفداران پهلوی به کجا می‌روند؟ + عکس و فیلم

  • هشدار هواشناسی برای ۱۷ استان

  • قیاسی: سکوتم در زمان جنگ اشتباه بود!

  • بیانیه ایران درباره نقض مستمر آتش‌بس توسط آمریکا

  • قدردانی وزیر کشور از مواضع اصولی چین

  • بازداشت و بازجویی ۷ بازیکن تیم ملی فوتبال عراق در آمریکا

  • مذاکرات ایران و آمریکا در مراحل پایانی است

  • قائم مقام دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی منصوب شد

  • رویدادها و لحظه‌های ثبت‌شده در نقاط مختلف جهان / عکس

  • شکایت میلیون دلاری بیخ گوش استقلال

  • یک شایعه ترسناک درباره تیم ملی ایران!

  • تلاش یک تیم تروریستی برای ورود به خاک ایران

  • اراذل زمین‌خوار را در اقدسیه زمین‌گیر شدن/فیلم

  • ترور فرمانده ارتش لبنان در حمله اسرائیل

  • ایلان ماسک و ترامپ آشتی کردند /فیلم

  • تصادف شاخ به شاخ دو پراید؛ ۳ کشته و ۲ مصدوم

  • التهابی که هیچ ربطی به خط تولید نداشت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 228242
    تاریخ انتشار: 19/اسفند/1399 - 14:12

    شیراز ورود ممنوع شد!

    با تصمیم ستاد استانی و شهرستانی مدیریت بیماری کرونا، از آخرین هفته سال ۹۹ تا پایان تعطیلات نوروزی، سفر به شیراز برای خودروهای با پلاک غیربومی، ممنوع خواهد شد؛ ممنوعیتی که شامل حال پلاک‌های شهرستان‌های فارس نیز می‌شود.

    شیراز ورود ممنوع شد!

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»جانشین استاندار فارس در ستاد مقابله با کرونا، با بیان اینکه سفر به شهر شیراز، از هر مقصدی با خودروی شخصی، با هدف کمک به قطع زنجیره انتقال کروناویروس، در کل تعطیلات پایان سال و نوروز، ممنوع است.

    عبدالرضا قاسمپور با اشاره به اینکه برای خودروهای متخلف، جریمه ۵۰۰ هزار تومانی درنظر گرفته و اعمال می‌شود، گفت: سفر با وسایل نقلیه عمومی زمینی، ریلی و هوایی، مشروط به اسکان در مراکز اقامتی مجاز، امکان‌پذیر خواهد بود. معاون استانداری فارس همچنین تاکید کرد که مراکز گردشگری و تفریحی نیز با شرایطی خاص پذیرای بازدیدکنندگان است بطوری که علاقه‌مندان باید از قبل بلیت این مراکز را تهیه کرده باشند.

     

    فرماندار و رئیس ستاد مدیریت کرونای شهرستان شیراز نیز اعلام کرد که با توجه به مصوبه ستاد استانی، تدابیری برای جلوگیری از ورود خودروهای با پلاک غیربومی به شیراز اتخاذ و اجرا می‌شود. محمدرضا امیری گفت: مردم عزیز شیراز مهمان نواز هستند، اما نوروز ۱۴۰۰، با توجه به شرایط خاص شیوع کرونا، دروازه های این شهر به روی مسافران بسته خواهد بود.

    امیری با بیان اینکه مصوبه ستاد مدیریت کرونای استان فارس از ۲۵ اسفند اجرایی می‌شود، این اقدام را در راستای تامین و حفظ سلامت شهروندان در شیراز دانست و گفت: اقدامات بازرسی و نظارتی بر عملکرد اصناف، ادارات و کارخانه‌ها و مراکز تجمعی نیز تشدید می‌شود. فرماندار شهرستان شیراز خاطرنشان کرد که موضوع منع تردد خودروها در شیراز طی ساعت‌های ۲۱ شب تا ۳ بامداد نیز تداوم خواهد داشت، گفت: کنترل ترددها با استفاده از دوربین و حضوری انجام می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما