پنجشنبه 21 خرداد 1405 - Thu 11 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227974
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 14:35

    خرید کالاهای اساسی سال ۱۴۰۰ آغاز شده است

    دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: بانک مرکزی همه اعتباراتی را که مورد نیاز بوده، امسال به طور صددرصد به کالاهای اساسی اختصاص داده و خریدها برای کالاهای سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.

    خرید کالاهای اساسی سال ۱۴۰۰ آغاز شده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از صدا و سیما، عباس قبادی در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: یکی از برنامه‌های ما این است که میوه‌هایی که از طریق کارگروه تنظیم بازار ذخیره سازی شده، در روزهای آینده توزیع گسترده شود.

    دبیر ستاد تنظیم بازار درباره تنظیم بازار شب عید نیز با بیان اینکه گزارش‌های مختلفی از وضعیت میوه و مرکبات داشتیم، افزود: در چند روز گذشته جلساتی را با همه دست‌اندرکاران از باغداران تا تشکل‌ها داشتیم که مقرر شد مکان‌های مناسبی را در اختیار آنان قرار دهیم تا بتوانند کالا را به صورت مستقیم عرضه کنند.

    قبادی با بیان اینکه این اقدام، حذف واسطه‌ها و دلال‌ها را در پی خواهد داشت، گفت: امیدواریم با قیمت گذاری مناسب‌تر بتوانیم میوه و تره بار را در اختیار مردم قرار دهیم.

    وی اضافه کرد: با استانداران سراسر کشور نیز هماهنگی به وجود آمده که در استان‌ها و شهرهای مختلف میوه و تره بار در اختیار مردم قرار گیرد.

    دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: در تهران هم باغداران دماوند، آذربایجان شرقی و غربی و همه استان‌هایی که تولیدکننده میوه هستند این امکان به وجود آمده که ما فضایی را در اختیار آن‌ها قرار دهیم.

    قبادی افزود: در میادین میوه و تره بار شهرداری تهران نیز بیش از ۸۰ نقطه آماده است که بتوانیم در اختیار تولیدکنندگان قرار دهیم تا میوه را به صورت مستقیم عرضه کنند.

    وی همچنین با اشاره به گزارش‌هایی از سطح بازار از موجودی کالاهای بنادر و کالاهای وارد شده به کشور گفت: آنچه در سال ۹۹ اتفاق افتاد، به اندازه سال ۹۸ کالا به کشور وارد شده است.

    دبیر ستاد تنظیم بازار با بیان اینکه بیش از ۲۰ میلیون تن کالاهای مورد نیاز در سال ۹۹ از کشورهای مختلف خریداری و وارد شده است، افزود: اکثر کالاهای خریداری شده کالاهای واسطه‌ای از جمله مواد اولیه کارخانه‌ها هستند.

    قبادی گفت: همچنین کالاهای مصرفی جامعه از جمله روغن، جو، کنجاله، ذرت و دانه‌های روغنی نیز وارد شده و موجودی بنادر کشور هم به میزان سال گذشته است.

    وی با بیان اینکه خوشبختانه کسری‌ای در این زمینه وجود ندارد، افزود: بانک مرکزی همه اعتباراتی را که مورد نیاز بوده، امسال به طور صددرصد به کالاهای اساسی اختصاص داده و خریدها برای کالاهای سال ۱۴۰۰ آغاز شده است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما