جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227881
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 10:46

    فرماندار فاسد اهل استعفا نیست +عکس

    فرماندار نیویورک که اخیرا از سوی پنج نفر به آزار جنسی و رفتارهای ناشایست علیه زنان متهم شده بود اعلام کرد که از سمت خود کناره گیری نخواهد کرد.

    فرماندار فاسد اهل استعفا نیست +عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» «اندرو کومو» فرماندار نیویورک اعلام کرد که در واکنش به اتهامات جنسی که علیه او مطرح شده است از سمت خود استعفا نخواهد کرد. 


    براساس گزارش بیزینس اینسایدر، کومو در مصاحبه تلفنی با خبرنگاران گفته است که استعفا به خاطر این اتهامات برخلاف دموکراسی است!

    اندرو کومو که از سال 2010 فرماندار نیویورک است طی دو هفته اخیر به موارد متعددی از رفتارهای ناشایست و آزار جنسی علیه زنان متهم شده است. تا کنون پنج زن به صورت علنی پا پیش گذاشته و او را در این زمینه متهم کرده‌اند. 

    کومو روز یک شنبه گفت: من به خاطر این اتهامات استعفا نمی‌دهم. اساس استعفا به این دلیل در واقع اقدامی ضد دموکراسی است.

    وی در ادامه افزود: راهی برای استعفا نیست، اجازه دهیم دادستان کل کارش را انجام دهد و یافته‌ها را بررسی کند. 



    براساس گزارش رسانه‌های آمریکایی، «شارلوت بنت» دستیار سابق کومو گفته فرماندار نیویورک او را آزار جنسی داده است.

    وی که تا ماه نوامبر مشاور کومو در زمینه سیاست بهداشت بوده، در گفت‌وگو با روزنامه «نیویورک تایمز» اعلام کرد این فرماندار سال گذشته او را مورد آزار جنسی قرار داد. 

    «لیندزی بویلان» یکی دیگر از دستیاران سابق کومو پیشتر اتهامات مشابهی را علیه وی مطرح کرده بود.

    پیشتر اتهام پنهانکاری درباره آمار واقعی مرگ‌ومیر مرتبط با کرونا در مراکز مراقبتی علیه وی مطرح شده بود که همچنان تحقیقات در این خصوص در جریان است. «بیل دی بلازیو» شهردار نیویورک سیتی هم او را به قلدری متهم کرده بود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما