پنجشنبه 15 مرداد 1405 - Thu 06 Aug 2026
  • با تنگه هرمز، راه تنفس دشمن را باز نکنید!

  • پرسپولیس بازیکن شاه ماهی استقلال را جذب کرد

  • عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران

  • ورود تجهیزات جدید به یگان‌های ارتش

  • در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود

  • موج اعتراض مجازی علیه جدیدترین اقدام زامبی‌های فرقه پهلوی+ عکس

  • ورود غافلگیرکننده کاپی‌باراها به ساختمان مجلس /فیلم

  • قیمت لحظه ای دلار امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • نقل‌وانتقالات سرخ پوش /خرید بازیکن ستاره خارجی برای پرسپولیس

  • حرکت عجیب وینیسیوس در اینستاگرام

  • قیمت گوشت امروز 15 مرداد

  • جاری شدن خون از گوش آرپی‌جی‌زن‌ها+ عکس

  • بازار ارز به کدام سو می‌رود؟

  • دستگیری ۸ شرور مسلح شاخص و مرتبطین گروهک‌های تروریستی

  • ورود حسن روحانی برای رادیکال‌سازی فضای سیاسی؟

  • قیمت طلا و سکه امروز پنجشنبه 15 مرداد

  • سلام کربلا ؛ حسین ستوده

  • لحظه اصابت هواپیمای هندی به زمین / فیلم

  • عالیشاه در یک قدمی گل‌گهر

  • ۲ سوتفاهم بزرگ در مورد رویکرد ترامپ به ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227876
    تاریخ انتشار: 18/اسفند/1399 - 10:41

    برخی از نظامیان فکر می‌کنند که در همه حوزه‌ها صاحب‌نظر هستند

    یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: باید به سیاست‌های رسمی کشور توجه کنیم و هر شخصی برای خود یک مسیر و یک سیاست را در پیش نگیرد.

     برخی از نظامیان فکر می‌کنند که در همه حوزه‌ها صاحب‌نظر هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازایلنا؛ محمود میرلوحی در خصوص اظهارات اخیر دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مذاکرات هسته‌ای، اظهار کرد: برخی از نظامیان از جمله آقای رضایی معمولاً فکر می‌کنند که در همه حوزه‌ها صاحب نظر و حق هستند.

    این فعال سیاسی اصلاح طلب افزود: بیش از یک سال و نیم است که لوایح FATF در مجمع تشخیص مصلحت نظام است، اما شاهد هستیم که خودتحریمی در کشور رخ داده است و کار و فعالیت همه تجار، صادرکنندگان و واردکنندگان ایرانی به دلیل نقل و انتقال پول دچار مشکل شده و مجمع تشخیص مصلحت در این خصوص پاسخگو نیست و به مسائلی ورود می‌کنند که می‌دانند شورای امنیت ملی مرتباً در این حوزه بحث کرده و برنامه تنظیم کرده است. همچنین زمانی که مقام معظم رهبری می‌فرمایند که وقتی تحریم‌ها لغو شود به برجام بازخواهیم گشت.

     

    وی بیان کرد: اظهارات محسن رضایی با گفتار اصولگرایان مغایر است، اصولگرایان همواره دولت و اصلاح طلبان را متهم به نرمش با آمریکا می‌کنند، در صورتی که آقای رضایی امروز از بقیه سبقت گرفته و به گونه‌ای صحبت کرده که صلاح نیست.

    میرلوحی تأکید کرد: ما در شرایط فعلی باید انسجام و یکپارچگی در مواضع ملی را حفظ کنیم، چرا که می‌دانیم با آمریکا و کشور‌های اروپایی و موضوعات شورای حکام مواجه هستیم و اگر انسجام نداشته باشیم، دستاورد‌های مقاومت چهار ساله کشور و تصمیمات و اقدامات لطمه خواهد دید.

    وی ادامه داد: آقای رضایی و آقای قالیباف در آن زمان برجام را به شدت تمجید می‌کردند، اما زمانی که دیدند عده‌ای به برجام هجوم بردند، متاسفانه این آقایان حرف‌های قبلی‌شان را پس گرفتند؛ در حالی‌که برجام وضع موجودش هم دستاورد‌های فراوانی برای کشور داشت.

    این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: به نظر من همین مسیری که تاکنون کشور داشته، باید ادامه یابد. دولت و وزارت امور خارجه به عنوان پرچم و ویترین سیاست‌ها و تصمیماتی که در شورای امنیت ملی بررسی می‌شود، هستند. در مجموع همه باید تلاش کنیم که این انسجام حفظ شود تا بتوانیم با رفتن ترامپ شرایط بهتری را فراهم کنیم. نباید با افراط و تفریط فرصت‌ها را از دست بدهیم.

    وی خاطرنشان کرد: باید به سیاست‌های رسمی کشور توجه کنیم و هر شخصی برای خود یک مسیر و یک سیاست را در پیش نگیرد؛ اگر درست، منطقی و نظام‌مند عمل نکنیم، همه این‌ها هزینه برای جامعه و مردم خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما