چهارشنبه 11 شهريور 1405 - Wed 02 Sep 2026
  • روضه‌ای که در عملیات کربلای ۵ خاطره شد

  • بلیت پرواز عتبات در جیب کاروان‌های غیرمجاز

  • تصادف خودرو با شهروندان مشهدی عمدی و امنیتی نبود

  • واکنش قالیباف به جنایت آمریکا در مراسم عروسی کوهستک

  • استقلال لباس رزم پوشید + عکس

  • شهادت ۴ تن از رزمندگان نیروی هوافضای سپاه در کرمانشاه

  • لحظه اصابت موشک ایرانی به مواضع آمریکایی در اربیل

  • خطرناک‌تر از خودِ بمب، عادی‌شدن بمباران است

  • حمله آمریکا به مراسم عروسی در ایران جنایت جنگی تمام‌عیار است

  • هرگونه حمله با سرنوشت اصحاب فیل پاسخ داده می‌شود!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز چهارشنبه ۱۱ شهریور

  • از میناب تا سیریک؛ حملاتی که مردم را هدف قرار می‌دهد+ عکس

  • یا آمریکا را بیرون کنید یا پاسخ کوبنده بگیرید

  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص) به کشورهای منطقه / فیلم

  • آشیانه پهپادها به آتش کشیده شد

  • ٨ میلیون دلار برای صفر بازی

  • قتل آتشین مرد عاشق‌پیشه به خاطر زن شوهردار

  • سپاه: در قصاص جنایت آمریکا در حمله به یک عروسی، آشیانه‌های پهپادهای آر کیو ۴ و ام کیو ۹ در در اردن را مورد حمله قرار دادیم؛ تعدادی از خلبانان و خدمه پرواز به هلاکت رسیدند

  • حمله به تیتین؛ شاهکار سپاه در عمق مواضع آمریکا

  • حمله آمریکا به یک عروسی در سیریک / فیلم لگویی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 227660
    تاریخ انتشار: 17/اسفند/1399 - 13:23

    آواربرداری زلزله‌ سی‌سخت چه وقت تمام می‌شود؟

    مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ضرورت بازسازی مناطق زلزله زده با مشارکت مردم، گفت: آواربرداری مناطق زلزله‌زده سی‌سخت یکماه دیگر به پایان می رسد.

    آواربرداری زلزله‌ سی‌سخت چه وقت تمام می‌شود؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از تسنیم،حسین جنتی اظهار کرد: در خصوص بازسازی منطقه زلزله زده سی سخت گفت: یکی از مهمترین موضوعاتی که هنگام اجرای پروژه های بازسازی پس از سوانح از سوی بنیاد مسکن مد نظر قرار می گیرد، بحث مدیریت بازسازی با مشارکت خود مردم است.

    وی ادامه داد: به عبارت دیگر دخالت نظرات، خواسته ها و حضور فعال و آگاهانه مردم در اجرای پروژه های بازسازی به نحوی که علاوه بر رضایتمندی مردم، از بعد موفقیت در پیشبرد اهداف، نتایج قابل قبولی حاصل شود.

    وی تصریح کرد: بازسازی مناطق زلزله‌زده باید با مشارکت و محوریت مردم انجام شود و دولت و مجریان بازسازی نیز نقش حمایتی، هدایتی و کنترل‌کننده داشته باشند.

    وی افزود: بر اساس تجارب به دست آمده از بازسازی‌های قبل در جائیکه مردم وارد کار می شوند کار موفق پیش می رود. کار بازسازی که صرفا دولتی شود معمولا با مشکل مواجه می شود. در حقیقت رمز موفقیت در هر بازسازی مشارکت فعال مردم زلزله زده در بازسازی واحدهای مسکونیشان می باشد.

    مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد با بیان وجود محدودیتهای زمانی و شرایط ناپایدار جوی منطقه سی سخت اضافه کرد: برای تخریب و آواربردای خانه های خسارت دیده ناچار بودیم با حجم وسیعی از ماشین آلات وارد شویم. هم اکنون با بیش از ۱۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات سنگین و راه سازی نظیر: کمپرسی، لودر، بیل مکانیکی و ... مشغول به فعالیت هستیم .

    جنتی گفت: امیدواریم با برنامه ریزی لازم بعمل آمده، در صورت همکاری مردم تا ظرف یک ماه آینده کار آوار بردای به اتمام برسد، همچنین به موازات اتمام آوربرداری هر واحد کار بازسازی آن واحد نیز شروع خواهد شد.

    وی یادآور شد: در این بازسازی اعتبارات بانکی هر واحد مسکونی احداثی ۱۰۰ میلیون تومان وام و ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض در سطح شهر و در مناطق روستایی مبلغ ۸۰ میلیون وام و ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض به مردم مناطق زلزله زده دنا پرداخت خواهد شد.

    وی افزود: وام معیشتی تا سقف ۳۰ میلیون تومان تسهیلات و همچنین کمک بلاعوض جهت تامین لوازم معیشتی ۱۵ میلیون تومانی به متقاضیان واحدهای احداثی و تعمیری پرداخت خواهد شد. همچنین کمک هزینه اسکان موقت ۲۰ میلیون تومان کمک بلاعوض برای شهر و برای روستا ۱۵ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

    وی در خصوص تسهیلات واحدهای تعمیری گفت: برای واحدهای آسیب دیده تعمیری تا سقف ۳۰ میلیون تومان تسهیلات و ۱۵ میلیون تومان کمک بلاعوض جهت تعمیر واحدهای مذکور در شهر و روستا پرداخت خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما