پنجشنبه 02 مهر 1405 - Thu 24 Sep 2026
  • ۷۰۰ هزار واکسن آنفلوآنزا وارد شد

  • پاکسازی خانۀ تیمی تروریست‌ها در جهادآباد سراوان

  • گزارش حادثه برای یک کشتی در تنگه هرمز

  • قیمت نقره امروز چهارشنبه ۱ مهر

  • بورس دوباره جان گرفت

  • فوتبال الکترونیک ایران طلایی شد

  • جنگ تار تار /لیست خرید پرسپولیس در نیم‌فصل؟

  • خلاصه بازی امید ایران ۱ - امید کره شمالی ۴

  • اطلاعات مأموران اف بی آی هک شد

  • فرودگاه نجف: پروازهای ایران همچنان برقرار است

  • دلتنگی مادر ماکان نصیری در روز اول مهر / فیلم

  • آغاز تجربه RQ-۱۷۰ این بار از دل آب‌ها

  • تهدید یک کشور به نسل کشی در سازمان ملل!

  • آقای صالحی! این فیلم را با این حجم از شوخی‌های رکیک با خانواده می‌بینید؟+ عکس

  • قالیباف: ملت ما شجاعانه مقابل دشمن ایستاد

  • شمارش معکوس یهودی‌سازی مسجدالاقصی و بلعیدن کرانه‌باختری + عکس

  • تغییر ساعات کاری ادارات و بانک‌ها اعلام شد +فیلم

  • سیگنال توافق از نیویورک؛ ایران و آمریکا دوباره پای میز مذاکره /ترامپ: فکر می‌کنم با ایران به توافق می‌رسیم+ عکس و فیلم

  • عراقچی در نیویورک با حمایت نهادهای امنیتی مذاکره می‌کند

  • عربستان بارگیری نفت را شروع کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226957
    تاریخ انتشار: 14/اسفند/1399 - 11:00

    پنتاگون: فشار حداکثری ترامپ، فقط ایران را جسورتر کرد

    سخنگوی پنتاگون مدعی شد کارزار فشار حداکثری علیه ایران نه تنها فعالیت‌های این کشور را محدود نکرد، بلکه به آن جسارت بیشتری داد تا از تعهدات برجامی عقب بنشیند.

    پنتاگون: فشار حداکثری ترامپ، فقط ایران را جسورتر کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» «جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع ایالات متحده شامگاه چهارشنبه، کاهش تعهدات برجامی ایران را به گردن دولت قبلی واشنگتن به ریاست «دونالد ترامپ» انداخت.


    کربی طی نشست خبری در پنتاگون گفت، کارزار موسوم به فشار حداکثری ترامپ، فقط ایران را جسورتر کرد تا از اجرای تعهدات خود ذیل توافق هسته‌ای سر باز زند.

    به نوشته رسانه‌های آمریکایی، وی همچنین مدعی شد که فشار حداثکری علیه ایران، «هیچ اقدام مفیدی برای محدود کردن فعالیت‌های شرورانه» این کشور انجام نداد.

    روز گذشته منابع مطلع خبر دادند کمیته مطالعاتی حزب جمهوری‌خواه برنامه‌ای را تدوین کرده که مانع بازگشت دولت جدید واشنگتن به توافق هسته‌ای و رفع تحریم‌های ایران می‌شود.

    سخنگوی پنتاگون درباره حمله راکتی روز چهارشنبه به پایگاه «عین‌الاسد» محل استقرار نظامیان آمریکایی در عراق نیز گفت: «ما از ابراز اعتراض به این [حملات] کوتاه نمی‌آییم و مانند گذشته، به شکلی مناسب واکنش نشان خواهیم داد».

    کربی با ارائه جزئیاتی درباره این حمله، افزود: «در حمله راکتی به عین‌الاسد، ۱۰ برخورد [موشک] به این پایگاه هوایی رخ داد.. هنوز مشخص نیست سامانه‌های دفاعی راکت‌هایی را منهدم کرده باشند».

    وی با بیان اینکه حمله روز گذشته به عین‌الاسد، اتفاقی آزاردهنده است، اظهار داشت: «کسی نمی‌خواست شاهد آن باشد... بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد چندین راکت از شرق پایگاه به سمت آن شلیک شده است».

    «وین ماروتو» سخنگوی ائتلاف آمریکایی روز گذشته در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این خصوص خبر داد که پایگاه هوایی عین‌الاسد در ساعت ۰۷:۲۰ به وقت عراق با ۱۰ راکت کاتیوشا هدف قرار گرفته و در جریان آن یک پیمانکار کشته شده است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما