جمعه 29 خرداد 1405 - Fri 19 Jun 2026
  • آقای یگانه بوی کباب نبود داشتن خر داغ میکردن ‌

  • دستگیری اوباش قمه‌کش در جنوب تهران / فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • پیام تبریک رئیس جمهور تاجیکستان به پزشکیان

  • کلیک نکنید؛ پیام‌های جعلی ۳۵۰ قربانی گرفت

  • باباجون بین همه عممونو خیلی زدن / حمید علیمی

  • توسعه کریدور شمال–جنوب با پشتوانه بانکی شتاب می‌گیرد

  • قدرت‌های بزرگ‌تر از هم این نابود شدند، اما دشمن عبرت نمی‌گیرد+عکس

  • نرخ افزایش اجاره‌بها در تهران چقدر است؟

  • آلودگی هوا با خطر زوال عقل مرتبط است

  • تغییر در خط حمله بلژیک برای بازی مقابل ایران؟

  • جزئیات توافق ایران و آمریکا؛ مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ تفاهم‌نامه را امضاء کردند +عکس و فیلم

  • لحظه امضای تفاهم‌نامه با ایران ازسوی ترامپ /فیلم

  • نتانیاهو در جنگ ایران ملاحظات متفاوتی با آمریکا داشت

  • ثبت‌نام اربعین۱۴۰۵ از چه‌زمانی است؟

  • حسین جان ای آبروی دو عالم / پویانفر

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه 28 خرداد

  • عصبانیت لاپید از شکست نتانیاهو مقابل ایران

  • حمله گسترده پهپادی اوکراین به روسیه+ فیلم

  • لحظه برخورد شدید بازیکن ازبکستان با تصویربردار در جام جهانی! / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226849
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1399 - 22:35

    اعلام آمادگی ایران برای انتقال تجارب علمی به سوریه

    معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، آمادگی ایران را برای انتقال تجربیات و صدور تولیدات علمی به سوریه به ویژه در زمینه فناوری و تربیت دانشجویان سوری اعلام کرد.

    اعلام آمادگی ایران برای انتقال تجارب علمی به سوریه

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به گزارش خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، سورنا ستاری و هیات همراه روز چهارشنبه در دیدار با رئیس و اعضای هیئت مدیره اتحادیه اتاق های بازرگانی سوریه بر اهمیت مرکز نوآوری و فناوری ایران که امروز برای آشنایی بازار سوریه با تولیدات ایرانی در دمشق افتتاح شد، تاکید کرد.

    محمد ابوالهدی اللحام رئیس اتحادیه اتاق های بازرگانی سوریه نیز در این دیدار، اهمیت افزایش تبادل تجاری و استفاده از تجربیات ایران در زمینه فناوری و گسترش همکاری میان بازرگانان دو کشور، تسهیل انتقال کالا و بررسی ایجاد بانک مشترک ایرانی- سوری را یادآور شد.

    بر اساس این گزارش، مرکز نوآوری و فناوری ایران امروز در منطقه آزاد دمشق گشایش یافت تا زمینه ای برای تقویت روابط علمی و اقتصادی میان دو کشور و رابط بین شرکت های تجاری فعال در زمینه های بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات و نانو، ارتباطات، صنایع و ایجاد زیر ساخت های لازم باشد.

    در این نشست جواد ترک آبادی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سوریه نیز حضور داشت.

    سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری اسلامی ایران به همراه ۴۰ شرکت دانش بنیان و خلاق به سوریه سفر کرده است. وی در نخستین بخش از این سفر با «بسام ابراهیم» وزیر تحقیقات و آموزش عالی سوریه دیدار کرد.

    همچنین در جریان این سفر دومین نشست تجاری شرکت‌های دانش بنیان ایرانی و فناورانه سوریه برگزار شد. ستاری همچنین دیدارهایی با «محمد حسان قطنا» وزیر کشاورزی و اصلاحات ارضی دولت سوریه و «زیاد صباغ» وزیر صنعت این کشور نیز داشت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما