دوشنبه 11 خرداد 1405 - Mon 01 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226804
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1399 - 17:11

    پرواز پهپاد جنگی بوئینگ در استرالیا

    شرکت بوئینگ از انجام موفق اولین پرواز پهپاد تهاجمی خود به نام لویال وینگمن خبر داده است. این پهپاد بر فراز مجموعه وومرا رنج استرالیا به پرواز درآمده است.

     پرواز پهپاد جنگی بوئینگ در استرالیا

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر ، دولت استرالیا بعد از پرواز موفق این نمونه اولیه سفارش خرید سه پهپاد تهاجمی دیگر را نیز به بوئینگ ارائه داده است. طراحی و تولید این پهپاد با همکاری نیروی هوایی ارتش استرالیا انجام شده و نتیجه سه سال مطالعه و تحقیق است.

    پیش از این پرواز، موتور پهپاد یادشده، سیستم‌های کنترل و ناوبری و رابط‌های کاربری آن مورد بررسی و آزمایش قرار گرفتند. این پهپاد تمام خودکار زیر نظر یک ایستگاه کنترل زمینی و در مسیر و ارتفاع از قبل تعیین شده پرواز کرد. این پهپاد که در سال ۲۰۲۱ پروازهای آزمایشی دیگری نیز انجام خواهد داد هم به صورت انفرادی و هم در قالب گروهی قادر به انجام مأموریت‌های محوله است.

    ارزش قرارداد ارتش استرالیا با بوئینگ برای تولید سه پهپاد جنگی دیگر ۱۱۵ میلیون دلار است و این پهپادها تا سه سال دیگر تولید و عرضه می‌شوند. این پهپادها برای تصمیم گیری در مورد هدف مورد حمله به هوش مصنوعی مجهز هستند و برخی انواع بمب و موشک سبک را نیز می‌توان بر روی آنها نصب کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما