چهارشنبه 10 تير 1405 - Wed 01 Jul 2026
  • ستاره آلبانیایی استقلال عازم تهران شد؟

  • پول‌های بلوکه‌شده به حساب‌های ایرانی نشسته یا خیر؟

  • آمریکا به دنبال مذاکرات فرسایشی نقض تفاهم‌نامه و تضییع حقوق ایران

  • بقائی:نیازی به مداخله دیگران درتنگه هرمز نیست/ اقدامی بی‌پاسخ نمی‌ماند

  • کربلا میزبان متفاوت‌ترین دسته عزاداری محرم شد +فیلم

  • پاسخی به ادعای جدید نبویان

  • عاشورا در قاب کاشی‌های تکیه / عکس

  • اسکورت خانواده اردک‌ها توسط پلیس ژاپن / فیلم

  • ترکیب احتمالی نروژ و ساحل عاج اعلام شد

  • ترامپ در پی تصاحب پول‌های بلوکه‌شده فلسطین

  • مسیر اصلی مراسم تشییع رهبر شهید در تهران

  • رایزنی اولیانوف و گروسی با محوریت ایران

  • نقش کلیدی اردن در حملات آمریکا به ایران

  • فرزاد جمشیدی مجری تلویزیون درگذشت

  • مولین ،پس از حذف ایران از جام جهانی رقصیدم

  • محدودیت‌های ترافیکی از چه روزی آغاز می‌شود؟

  • نماز بر پیکر رهبر شهید در قم کجا برگزار می‌شود؟

  • وعده استخدام، تله‌ای برای زندانی شدن زنان

  • یک تیم گروهک‌های معاند و تجزیه‌طلب به‌صورت کامل متلاشی شد + عکس

  • مرزهای ایران از امنیت لازم برخوردار است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226770
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1399 - 15:19

    تمدید مهلت ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۰

    مهلت ثبت نام در کنکور سراسری سال ۱۴۰۰ تا روز شنبه ۱۶ اسفندماه ۹۹ تمدید شد.

    تمدید مهلت ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»مهلت ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ در دوره‌های روزانه، نوبت دوم «شبانه»، نیمه‌حضوری، مجازی، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام‌ نور (آموزش از راه دور) و مؤسسات‌ آموزش‌ عالی غیرانتفاعی و غیردولتی و همچنین رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

    به منظور فراهم کردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از متقاضیانی که تا امروز چهارشنبه ۱۳ اسفند ۹۹ برای ثبت نام اقدام نکرده اند ترتیبی اتخاذ شده است که بتوانند تا روز شنبه ۱۶ اسفند ۹۹ نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

    متقاضیان ضرورت دارد که در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای ثبت نام و اصلاحیه مندرج در اطلاعیه ۹ اسفند ۹۹ و فراهم کردن مدارک و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به سایت سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام در آزمون مذکور اقدام کنند.

    آن دسته از متقاضیانی که قبلاً نسبت به ثبت نام اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل تا تاریخ ۱۶ اسفند ۹۹، نسبت به مشاهده و ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.

    بر اساس اعلام سازمان سنجش آموزش کشور در تمامی تاریخ‌های اعلام شده توسط سازمان سنجش برای ثبت نام که به صورت رسمی از طریق درگاه سازمان و رسانه‌های جمعی اطلاع رسانی شده و می‌شود، هزینه‌ای بابت تأخیر در ثبت نام وصول نشده و نخواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما