چهارشنبه 20 خرداد 1405 - Wed 10 Jun 2026
  • بمباران صور تا ترامپ و نوه‌اش در یک قاب / عکس

  • استقبال متفاوت از پاپ با برج انسانی / فیلم

  • جنگ اخیر آغاز افول نظم آمریکایی بود

  • خشم معترضان کنیایی از احداث مرکز قرنطینه ابولا / عکس

  • واکنش ترامپ به پاسخ قاطعانه ایران به تجاوزات آمریکا

  • راننده نیسان وطن‌دوست غافلگیر شد! / فیلم

  • تماس‌های خانگی رایگان شد

  • «رولت روسی» ترامپ و انبار باروت غرب آسیا

  • سفر یک هیات قطری به تهران

  • تاثیر «کمربند امنیتی مقاومت» در تغییر معادلات جنگ + عکس

  • وقتی حاج علی زاهدی با موتور به خط مقدم آمد

  • مسیر فتح و پیروزی از دل ایستادگی و شهادت می‌گذرد

  • یاوه‌سرایی و تهدید مکرر علیه ایران؛ ترامپ ضعیف‌تر از همیشه + عکس

  • ️انهدام پهپاد متخاصم در آسمان خوزستان

  • سپاه امروز از طرف حنظله هم موشک پرتاب کرد

  • حجت‌الاسلام رضا مطلبی درگذشت

  • شوخی اره‌ای سفارت ایران در ارمنستان با ترامپ

  • آغاز همکاری نظامی روس‌ها با طالبان/ نقش ایران در تحولات مرزهای شرق کشور چیست؟ +عکس

  • واکنش روسیه و چین به تشدید تنش‌ها در منطقه

  • حقوق کارگران در نیمه دوم سال چقدر تغییر می‌کند؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 226545
    تاریخ انتشار: 13/اسفند/1399 - 10:51

    FATF زمینه سیطره استکبار را فراهم می‌آورد

    عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: عضویت در FATF زمینه را برای سیطره استکبا ر بر امور داخلی کشور به ویژه در مسائل اقتصادی فراهم می‌آورد و نه تنها باعث گشایش نخواهد شد بلکه شرایط را سخت‌تر نیز خواهد کرد.

    FATF زمینه سیطره استکبار را فراهم می‌آورد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی، گفت: عضویت در FATF لکه ننگی بر تارک سیاسی کشور خواهد بود و نباید اجازه داد چنین چیزی محقق شود.

    وی افزود: عضویت ما در FATF باعث سیطره استکبار و در رأس آن آمریکا بر امور داخلی کشور به ویژه در امور اقتصادی خواهد شد و عضویت ما در این کنوانسیون‌ها نه تنها گشایشی ایجاد نخواهد کرد بلکه شرایط ما را بیش از پیش سخت‌تر می‌کند.

    عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت:  FATF به نام شفافیت به دنبال سلطه بر امور اقتصادی کشورهای مختلف به ویژه کشورهای مستقل است و سعی دارد تا ضمن گسترش سلطه و سیطره خود کشورهای آزادی‌خواه را از این طریق تحت کنترل خود قرار دهد.

    نیک‌بین خاطرنشان کرد: سردمداران  FATF حامی اصلی گروه‌های اصلی تروریستی هستند پس در نتیجه می‌توان دریافت که هدف اصلی  FATF مبارزه با تروریسم نیست بلکه به نام مبارزه با تروریسم به دنبال کنترل کشورهای آزادی‌خواه است.

    وی افزود: ما بیش از ۴۲ سال با تحریم مقابله و کشورمان را در این شرایط اداره کردیم؛ اگرچه تحریم سختی‌هایی برای ما ایجاد کرد اما باید بدانیم عضویت ما در   FATFباعث گشایش اقتصادی برای ما نخواهد شد.

    عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: باید بدانیم که عضویت در FATF نه تنها گشایشی نخواهد داشت بلکه سفره ما را کوچک‌تر و عرصه را بر ما تنگ‌تر خواهد کرد و ما بیش از پیش در فشار و مضیقه قرار خواهیم گرفت.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما