معاون اول قوه قضاییه گفت: پرونده قضایی م-ه با اتهامات اقتصادی و امنیتی همچنان در مرحله تجدید نظر خواهی است.

" />
پنجشنبه 29 مرداد 1405 - Thu 20 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 2264
تاریخ انتشار: 31/ارديبهشت/1394 - 15:02

پرونده م-ه در مرحله تجدید نظر است

پایگاه خبری حامیان ولایت/سیاسی:

معاون اول قوه قضاییه گفت: پرونده قضایی م-ه با اتهامات اقتصادی و امنیتی همچنان در مرحله تجدید نظر خواهی است.

پرونده م-ه در مرحله تجدید نظر است

غلامحسین محسنی اژه‌ای در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: منابع ملی و محیط زیست جزو ثروت‌های ملی بوده و باید حفظ شوند.

وی با بیان اینکه با متجاوزان منابع ملی برخورد می‌شود، افزود: زمین‌های ملی که از قبل تصرف شده، پس گرفته می‌شوند.

معاون اول قوه قضاییه با اشاره به روند پرونده م-ه، گفت: پرونده وی در حال حاضر در مرحله تجدید نظر خواهی است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه عناوین اتهامی وی هم اقتصادی و امنیتی است، عنوان کرد: چون حکم قطعی نشده، و پرونده وی همچنان در مرحله تجدیدنظرخواهی است، نمی‌توان وارد جزئیات آن بشویم.

وی تصریح کرد: از زمانی که پرونده م-ه به تجدید نظر رفته زمان زیادی نگذشته و پرونده وی با روال عادی طی می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تأکید بر اینکه همه هوشیار بوده و مسئولان باید به وظایف خود عمل کنند، ابراز کرد: امیدواریم یک انتخابات پرشوری داشته باشیم.

وی تأکید کرد: با افرادی که می‌خواهند اقداماتی غیرقانونی قبل، حین و پس از انتخابات داشته باشند، جلوی آن‌ها گرفته و برخورد می‌شود.
پانویس
 

منبع: تسنیم

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما