جمعه 05 تير 1405 - Fri 26 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 22575
    تاریخ انتشار: 17/اسفند/1394 - 16:03
    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت/فرهنگی

    فیلم‌های اکران نوروزی مشخص شد

    فیلم‌های «بادیگارد»، «کفش هایم کو؟»، «ابد و یک روز»، «۵۰کیلو آلبالو» و «خشم و هیاهو» تازه‌های اکران نوروز ۹۵ شدند.

    فیلم‌های اکران نوروزی مشخص شد

    غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره آخرین مصوبات جلسه دوشنبه ۱۷ اسفند ماه شورا  گفت: فیلم سینمایی «بادیگارد» ساخته ابراهیم حاتمی کیا به سرگروهی سینما استقلال در اکران اول نوروز روی پرده می رود. «کفش هایم کو؟» ساخته کیومرث پوراحمد نیز به سرگروهی پردیس زندگی جزو اکران های نوروزی قرار دارد. همچنین پردیس آزادی نیز سرگروه فیلم «ابد و یک روز» سعید روستایی شد.

    وی با اشاره به اینکه اکران «من سالوادور نیستم» به کارگردانی منوچهر هادی نیز در سینما ماندانا ادامه دارد، افزود: همچنین «۵۰ کیلو آلبالو» با سرگروهی پردیس کوروش و فیلم سینمایی «خشم و هیاهو» به کارگردانی هومن سیدی با سرگروهی اریکه در جدول اکران های نوروز ۹۵ قرار می گیرند.

    سخنگوی شورای صنفی نمایش همچنین درباره فیلم «بارکد» که پیش از این مصطفی کیایی کارگردان از عدم اکران این اثر در نوبت نوروز اظهار گلایه کرده بود، توضیح داد: پخش کننده این فیلم سینمایی همزمان دو اثر را در اختیار داشت و خودشان ترجیح دادند با توجه به اولویت هایشان فیلم دیگری را برای اکران نوروز در نظر بگیرند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما