چهارشنبه 27 خرداد 1405 - Wed 17 Jun 2026
  • هشدار اینترپل درباره سونامی جرایم سایبری در آسیا

  • اسموتریچ: از لبنان عقب‌نشینی نخواهیم کرد

  • ۱۳۳ هواپیما از زیر موشک‌ها نجات پیدا کردند

  • ۱۰ عادت مهم برای سلامت مغز را بشناسید

  • در حال حاضر مثلث برمودا در تنگه هرمز است

  • فوت ۲ برادر ملکانی در استخر کشاورزی

  • سلطنت‌طلبان و شادی از گل خوردن تیم ملی!/ فیلم

  • اولین شکست آسیایی‌ها در جام جهانی

  • اعتراض رسمی کاپیتان ایران: خسته شدیم

  • افزایش توان موشکی ایران پس از جنگ؛ غیرقابل رهگیری + عکس

  • اگر دشمن عهدشکنی کند، مقابله‌به‌مثل خواهیم کرد

  • منتخب عکس‌های روز جهان / عکس

  • سرلشکر رشید ستون اتاق فکر دفاع مقدس بود

  • شب اول محرم ۱۴۰۵ با نوای حاج محمود کریمی

  • قالیباف و ونس در روز امضای تفاهم حضور دارند

  • در روز امضای تفاهم دور جدید مذاکرات با آمریکا آغاز می‌شود +فیلم

  • اسرائیل در شرط بندی بر روی ترامپ بازنده شد

  • شادی جالب و بامزه ژاپنی‌ها / فیلم

  • حکم اعدام دو لیدر کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴ اجرا شد + فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز 26 خرداد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 225229
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1399 - 09:50

    رویترز: بن سلمان در قتل خاشقچی دست دارد

    چهار مسئول مطلع آمریکا می‌گویند که گزارش سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به «سیا» از دست داشتن محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی در قتل جمال خاشقچی حکایت دارد.

    رویترز: بن سلمان در قتل خاشقچی دست دارد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»گزارش اطلاعاتی دولت آمریکا درباره قتل «جمال خاشقچی» در استانبول نشان می‌دهد که ولی عهد سعودی در این حادثه نقش دارد و با ترور روزنامه‌نگار منتقد آل‌سعود موافقت کرده بود.

    در همین ارتباط، خبرگزاری رویترز از چهار مسئول آمریکایی نقل کرد که گزارش سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) که روز پنجشنبه منتشر می‌شود، نشان می‌دهد محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی با قتل جمال خاشقچی در سال 2018 موافقت کرده و به احتمال قوی دستور قتل وی را صادر کرده بود.

    از سوی دیگر، «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه در یک نشست خبری اعلام کرد که گزارش اطلاعاتی مربوط به قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار مطرح و منتقد آل سعود را مطالعه کرده است.

    «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در پاسخ به سوالی درباره گزارش اطلاعاتی مربوط به پرونده قتل جمال خاشقچی بدون ارائه جزئیات بیشتر در این باره گفت: «بله آن را مطالعه کردم».

    پیش از این، «واشنگتن پست» در گزارشی نوشت که قرار است دفتر مدیر اطلاعات آمریکا گزارشی از نتایج تحقیقات قتل ترور جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان در استانبول را در آینده‌ای نه چندان دور منتشر کند.

    به نوشته روزنامه واشنگتن پست در گزارش مذکور آمده است که ولیعهد سعودی دستور قتل خاشقجی را داده است که این گزارش احتمالا فضای بین « جو بایدن» رئیس جمهور جدید آمریکا و ریاض را متشنج خواهد کرد.

    از طرف دیگر، سایت «سعودی لیکس» اخیرا به نقل از یک منبع ناشناس در کاخ پادشاهی عربستان فاش کرد که «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی در حال آماده سازی خود برای تحریم‌های مالی شخصی که ممکن است از جانب «جو بایدن» رئیس جمهور جدید ایالت متحده علیه وی اعمال شود، است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما