سه شنبه 14 مهر 1405 - Tue 06 Oct 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 224887
تاریخ انتشار: 05/اسفند/1399 - 17:02

خروج فرشیدباقری از لیست خروج استقلال

فرشید باقری که گفته می‌شد به ظور قطع درنیم فصل از استقلال جدا می‌شود، اما به لیست استقلال بازگشته و خبری از فروش یا اخراج این بازیکن نیست.

 خروج فرشیدباقری از لیست خروج استقلال

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»درحالی که بعد از هفته های غیبت فرشید باقری درتمرینات استقلال گفته شد که این بازیکن به احتمال زیاد در نیم فصل از استقلال جدا می شود اما مربیان استقلال تا کنون نام این بازیکن را فهرست خروجی ها قرار نداده اند. حتی مدیران استقلال در مصاحبه های اخیر خود تاکید کرده اند که هیچ لیست خروجی برای استقلال تعریف نشده تا مشخص شود که عملا مربیان استقلال قصد دارند همه بازیکنان را دراین تیم حفظ کنند.

با توجه به اینکه بحث جذب مهدی کیانی هم منتفی شده باید منتظر تدام حضور این بازیکن در استقلال بود چون گفته شد استقلالی ها برای جذب کیانی حاضر به صدور رضایت نامه باقری هم بودند که اصفهانی ها با این پیشنهاد هم مخالفت کردند. به این ترتیب باقری درنیم فصل دوم برای استقلال به میدان خواهد رفت. او بازیکنی است که به شدت مورد انتقاد هواداران این باشگاه قرار دارد و حس نارضایتی از او بسیار زیاد است. باید دید باقری درادامه راه چه خواهد کرد و آیا می تواند هواداران را با بازی های خوب راضی کند یا خیر؟!

نظرات بینندگان
نظرات شما