دوشنبه 26 مرداد 1405 - Mon 17 Aug 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 224867
تاریخ انتشار: 05/اسفند/1399 - 16:32

پیامک در سال بعد گران می‌شود

نمایندگان مجلس تصویب کردند که در سال آینده اپراتور‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی، علاوه بر قیمت هر پیامک، مبلغ ۱۰ ریال از استفاده‌کنندگان خدمات مزبور دریافت کنند.

پیامک در سال بعد گران می‌شود

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل ازخبرانلاین؛نمایندگان در جلسه علنی عصر امروز (سه شنبه) مجلس و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۰ در بخش درآمدی بند (ی) تبصره ۶ ماده واحده این لایحه را تصویب کردند.

طبق مصوبه مجلس، کاربر (اپراتور)‌های ارائه‌دهنده خدمات مخابراتی باید علاوه بر قیمت هر پیامک مبلغ ده (۱۰) ریال از استفاده‌کنندگان خدمات مزبور دریافت و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند.

همچنین حق الامتیاز و حق السهم دولت از کاربر (اپراتورهای) ارائه دهنده خدمات مخابراتی به میزان ده درصد (۱۰%) افزایش یافته و به حساب درآمد عمومی نزد خزانه داری کل واریز می‌شود.

در جریان بررسی این بند پیشنهادات متعددی برای افزایش قیمت پیامک مطرح شد که در واکنش به آن‌ها پورمحمدی معاون سازمان برنامه و بودجه توضیح داد که این مصوبه بدان معناست که مشترکین باید علاوه بر پول اپراتور، مبلغ دیگری را پرداخت کنند که این افزایش هزینه‌ها باعث نارضایتی مردم می‌شود.

او از نمایندگان خواست که به گران شدن هیچ موضوعی از جمله هزینه پیامک رای مثبت ندهند و دولت مخالف است.

علی نیکزاد نایب رییس مجلس نیز تاکید کرد که مجلس طرفدار مردم و ارزانی است، اما اگر دولت امور را به درستی رسیدگی می‌کرد، این وضعیت رخ نمی‌داد.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما