چهارشنبه 17 تير 1405 - Wed 08 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 224578
    تاریخ انتشار: 05/اسفند/1399 - 00:01

    ادامه غیبت ۶ هزار دانش آموز در شبکه شاد

    مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: سال گذشته تعداد دانش آموزان غایب در شبکه شاد ۲۳ هزار نفر بود که در حال حاضر به نزدیک به ۶ هزار نفر رسیده است.

    ادامه غیبت ۶ هزار دانش آموز در شبکه شاد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری مهر ، روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی (ره) گزارش داد: حسنعلی اصغری در مراسم اهدای ۳۵۰ تبلت به دانش آموزان نیازمند که در سالن اجتماعات اداره قزوین برگزار شد، بیان کرد: امروز با اهدای این تعداد تبلت بار دیگر لذت و شیرینی و شادکامی مردم استان ما بیشتر شود.

    وی با تقدیر از کمیته امداد امام خمینی (ره) ادامه داد: ممکن است همه ما وظایفی داشته باشیم ولی کسانی که شایسته تقدیر هستند و بزرگ بوده و بزرگ می‌اندیشند و بزرگ خواهند ماند خیرانی هستند که صحنه‌های به یادماندنی را از خود خلق کردند.

    مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین اضافه کرد: باید در برابر خیران و نیکوکاران سرتعظیم فرود آوریم چراکه صحنه‌های زیبا خلق کردند و این صحنه‌ها خلق نمی‌شود مگر در قالب مدیریت هوشمند که به افزایش ارزش افزوده منجر می‌شود.

    وی افزود: امروز شاهد یکی از این مدیریت‌های هم افزا هستیم البته دغدغه استاندار از ما بیشتر بوده است و امروز باید تأمین ابزار هوشمند برای دانش آموزان را بستاییم.

    اصغری عنوان کرد: ما امروز با استان با کمترین مشکل مواجه هستیم و باید تلاش کنیم امکان آموزش عادلانه برای همه دانش آموزان فراهم کنیم.

    وی اظهارکرد: اسفند یک سال پیش با ۲۳ هزار دانش آموز با مشکل ابزار مناسب مواجه بودند ولی امروز به همّت خیران و با کمک مدیران استان کمتر از ۶ هزار دانش آموز داریم که با این مشکل مواجه هستند تا به سمت آموزش با کیفیت و عادلانه حرکت کنیم.

    مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین تصریح کرد: امروز همه تلاش می‌کنیم تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم؛ آموزش و پرورش به نوبه خود سعی کرد از این فضای بحرانی عبور کند و نشان داد از پویایی بهره مند است و در استان هم تلاش کنیم بستر شایسته ای را فراهم کنیم تا فقر نداشتن به فقر آموزش تبدیل نشود.

    وی یادآورشد: امید است این گونه کارهای ارزشمند را بیش از پیش داشته باشیم و با اقدام خیران کارهای بهتری را انجام دهیم چراکه شأنی جز خدمت به مردم نداریم از این رو در راستای خدمت به مردم از ظرفیت‌های مختلف استفاده می‌کنیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما