پنجشنبه 04 تير 1405 - Thu 25 Jun 2026
  • خلیل‌زاده در تیم منتخب دور دوم گروهی + عکس

  • فیلم/ حال و هوای تهران در روز تاسوعا

  • گل‌های روز سیزدهم جام جهانی ۲۰۲۶ / فیلم

  • قیمت طلا و سکه امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵

  • توافق ستاره استقلال برای تمدید قرارداد

  • قالیباف باکو را به مقصد تهران ترک کرد

  • دیدار قالیباف با علی اف +عکس

  • اسرائیل از حمله هوایی به لبنان خبر داد

  • پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه

  • پول‌های آزادشده ایران کجا خرج می‌شود؟

  • اعلام زمان از سرگیری مذاکرات فنی اسلام‌آباد

  • برنامه بازی‌های روز پانزدهم جام جهانی ۲۰۲۶

  • توقف کامل پروازها در فرودگاه مهرآباد ۱۲ و ۱۵ تیر

  • پیام تسلیت رئیس قوه قضاییه به محمدباقر ذوالقدر

  • هیچ نشستی با گروسی برگزار نشده است

  • افشای مشخصات وطن‌فروش‌ها به صورت آنلاین +عکس

  • ترامپ فینال جام جهانی را خراب می‌کند

  • «ای اهل حرم میر و علمدار نیامد»+ عکس

  • پیام سید مجید موسوی فرمانده هوا فضای سپاه به خانواده شهید ماکان نصیری

  • قالیباف: ایران نشان داد دوران تحمیل اراده بر ملتهای مستقل گذشته است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 224320
    تاریخ انتشار: 04/اسفند/1399 - 10:59

    جزئیات محدودیت‌های تردد نوروز ۱۴۰۰

    جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا در گیلان با اشاره به اعمال محدودیت تردی برای استان های شمالی، بیان کرد: این محدودیت ها برای شهرهای زرد نیز اعمال می شود.

    جزئیات محدودیت‌های تردد نوروز ۱۴۰۰

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»


    محمود قاسم نژاد شامگاه یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اعمال تصمیمات سختگیرانه ترددی در شهرهای کرونایی، اظهار کرد: همچنان تابع سیاست‌های ستاد ملی مقابله با کرونا در نحوه و میزان ترددها هستیم.

    جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا در گیلان با اشاره به در پیش بودن تعطیلات آخر هفته و تعطیلات نوروز، گفت: قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا موظف به تهیه دستورالعمل‌های مناسب برای سفرها و تعطیلات پیش رو شده که این دستورات از هفته آینده ابلاغ می‌شود.

    وی با اشاره به برگزاری آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی، تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نسبت به برگزاری آزمون استخدامی اقدام کنند.

    قاسم نژاد با بیان اینکه سه استان شمالی یعنی گیلان، مازندران و گلستان طبق ستاد اعلام ستاد ملی کرونا، محدودیت تردد خواهند داشت، افزود: این محدودیت تردد برای شهرهای مسافر پذیر زرد نیز اعمال می‌شود.

    جانشین رئیس ستاد مدیریت کرونا در گیلان با تاکید بر اینکه ورود به شهرهای شمالی محدودیت دارد، بیان کرد: زمان اجرای تردد شبانه در شهرها نیز از ۹ شب تا ۳ بامداد است.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما