جمعه 08 آبان 1405 - Fri 30 Oct 2026
  • جنگ علیه ایران عامل اعتراضات فرانسه است

  • داش‌کسن؛ معبد اژدهایان سنگی / عکس

  • افزایش قیمت نفت متوقف شد

  • ادعای حزب نتانیاهو: دخالت طرف‌های خارجی به نفع احزاب عربی در انتخابات اسرائیل، برای وادار کردن ارتش اسرائیل به عقب‌نشینی در جبهه ایران است/ سپاه: انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز تنگه/

  • رسوائی اپستین دست از سر ترامپ بر نمی‌دارد + فیلم

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • انفجار ۳ نفتکش متخلف هنگام عبور از مسیر غیر مجاز+ فیلم

  • قتل بی‌رحمانه زن جوان در بندرعباس

  • آتش‌سوزی در سایت هسته‌ای آمریکا

  • واکنش الناز شاکردوست به شایعه مهاجرت

  • شوک به کشتی ایران؛ حسن یزدانی شکست خورد

  • چه آرزوهایی با هم داشتیم علیرضا شریفی /فاطمیه

  • شروع بی‌رحمانه رحمان عموزاد با ضربه فنی +فیلم

  • لحظه منفجر کردن خانه یک زندانی / فیلم

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز پنجشنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • آخرین نتایج انتخابات اسرائیل؛ دولت وحدت یا انتخابات مجدد؟

  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج‌شنبه ۷ آبان ۱۴۰۵

  • فلج تنفسی و مرگ با خوردن این غذاها

  • شروع طوفانی حسن یزدانی +فیلم

  • چرا سلطنت‌طلبان از کرامت انسانی خود عبور کرده‌اند؟+ عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 224206
    تاریخ انتشار: 03/اسفند/1399 - 15:20

    نویسنده آمریکایی: بایدن برای پایان جنگ یمن جدی نیست

    یک تحلیلگر آمریکایی نوشت که دولت بایدن اگر به دنبال توقف جدی جنگ یمن است، باید فروش سلاح به دولت امارات متحده عربی را نیز متوقف کند.

    نویسنده آمریکایی: بایدن برای پایان جنگ یمن جدی نیست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«ویلیام هارتونگ» نویسنده و تحلیلگر آمریکایی در یادداشتی از فروش سلاح به دولت امارات متحده عربی انتقاد کرد و این کشور را یکی از مسئولان فاجعه انسانی در یمن دانست.

    او در وبسایت «ریسپانسیبل استیت کرافت» نوشت که جو بایدن در اولین سخنرانی خود در چهارم فوریه، تعهد داد که هر نوع حمایتی از عملیات تهاجمی در یمن و فروش سلاح به عربستان سعودی را تا مدت نامعلومی متوقف خواهد کرد.

    هارتونگ افزود: «با این حال معاملات تسلیحاتی با امارات، افزایش جنایت‌ها و عمیق‌تر شدن جنگ یمن را در پی دارد. اولویت دولت بایدن باید پایان دادن به جنگ‌ها در خاورمیانه باشد و درست نیست که دولت بایدن صرفا به لغو مجوز‌های فروش سلاح اکتفا کند.»

    او همچنین نوشت که اکنون زمان مناسبی برای فروش حجم عظیم سلاح به امارات نیست، چرا که این کشور نقش مخربی در جنگ یمن و لیبی دارد و پیش از این نیز سابقه داشته که سلاح‌های آمریکایی را به گروههای تروریستی داده یا از آن‌ برای سرکوب داخلی استفاده کند. امارات در کنار شبه نظامیان همسو با خود که آن‌ها را مسلح کرده و آموزش داده است، دست به شکنجه و آدم‌ربایی در یمن می‌زند و اگر جو بایدن برای پایان جنگ در یمن جدی است، پس باید صادرات سلاح به تمامی اعضای ائتلاف سعودی را متوقف کند.

    او قرارداد تسلیحاتی ۲۳ میلیارد دلاری آمریکا و امارات متحده عربی  را بزرگترین قرارداد تسلیحاتی میان دو کشور دانست و گفت که علاوه بر این آمریکا تا کنون ۵۹ میلیارد دلار سلاح به امارات فروخته است. از بالگردهای تهاجمی و خودروهای زرهی و دهها هزار بمب‌های نقطه‌زن که همه آن‌ها در جنگ یمن استفاده می‌شود.

    «جو بایدن» در زمان رقابت انتخاباتی و پس از پیروزی همواره مدعی شده است که به دنبال پایان جنگ یمن است، با این حال مسئولان دولت صنعاء می‌گویند که منتظر اقدام عملی هستند و با توجه به سابقه بدعهدی‌های آمریکا، اعتماد به سخنان مقامات این کشور ندارند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما