سه شنبه 02 تير 1405 - Tue 23 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 223973
تاریخ انتشار: 02/اسفند/1399 - 18:56
۱۳ کشته و زخمی

انفجار مهیب دیرالزور سوریه

منابع سوری از کشته و زخمی شدن شماری بر اثر انفجار موتورسیکلت بمب‌گذاری شده در حومه شرقی دیرالزور خبر دادند و اعلام کردند که حال برخی از زخمی شدگان وخیم گزارش شده است.

انفجار مهیب دیرالزور سوریه

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از مهر؛ منابع سوری از کشته و زخمی شدن شماری بر اثر انفجار موتورسیکلت بمب‌گذاری شده در حومه شرقی دیرالزور خبر دادند.

این منابع بیان کردند: بر اثر انفجار موتور سیکلت بمب‌گذاری شده در شهر البصیره در حومه شرقی دیرالزور که شبه نظامیان قسد وابسته به اشغالگران آمریکایی در آن به سر می‌برند، سه نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شدند.

منابع محلی به سانا اعلام کردند: موتورسیکلت بمب‌گذاری شده در بازاری مردمی در داخل شهر البصیره ظهر امروز منفجر شد که به علت شلوغی بازار تاکنون سه نفر کشته و ۱۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

حال زخمی شدگان وخیم گزارش شده است.

شماری از مغازه‌ها دچار حریق شده است و خساراتی به اموال عمومی وارد شده است.

مناطقی که تحت کنترل شبه نظامیان قسد مورد حمایت آمریکا قرار دارد از هرج و مرج و بی ثباتی رنج می‌برد. علاوه بر آن تظاهرات متوالی ساکنان علیه این شبه نظامیان به علت اقدامات سرکوبگرانه آنها رخ می هد. این شبه نظامیان محصولات کشاورزی مردم را می‌دزدند.

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما