یکشنبه 26 بهمن 1404 - Sun 15 Feb 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 223253
تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 17:04

جنجال در اردوگاه استقلال/ ستاره استقلال ساز جدایی کوک کرد؟

مهدی قایدی مهاجم تیم فوتبال استقلال بعد از دیدار با سپاهان در تمرینات تیمش شرکت نکرده است

جنجال در اردوگاه استقلال/ ستاره استقلال ساز جدایی کوک کرد؟

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از خبرورزشی،بعد از دیدار استقلال و نساجی مهدی قایدی مهاجم جوان استقلال با انتقاد از رویه‌ای که مدیران این باشگاه در نظر گرفته‌اند با اشاره به وضعیت قراردادش گفت: نزدیک ۵-۶ ماه است باشگاه به من قول داده است و گفته‌اند قراردادم را درست می‌کنند اما امروز و فردا می‌کنند. اگر نمی‌خواستید قرارداد را درست کنید چرا قول دادید؟ من ساعت یک شب پیش سعادتمند رفتم و گفت بعد از سفر قطر قرارداد را درست می‌کند. وقتی مددی آمد من مدیر برنامه‌هایم را پیش او فرستادم و گفت قرارداد را درست می‌کنیم اما باز هم خبری نشده است.

مهاجم جوان استقلال با این صحبت‌ها نشان داد از وضعیت خود راضی نیست اما باز هم در تمرینات آبی پوشان تا بازی با سپاهان شرکت کرد و برای این تیم به میدان رفت اما ظاهرا عدم پیگیری مسئولان باشگاه باعث ناراحتی این بازیکن شده و قایدی به همین دلیل در تمرینات بعد از بازی با سپاهان شرکت نکرده است. مهاجم استقلال روز گذشته در هر دو نوبت صبح و عصر در تمرینات تیمش شرکت نکرد و این رفتار وی نشان می دهد قائدی اصلا از شرایطش در استقلال راضی نیست.

این در حالی است که استقلال چند روز دیگر باید به مصاف مس رفسنجان برود و مشخص نیست آیا مسئولان استقلال تا آن زمان تکلیف قرارداد این بازیکن را مشخص می‌کنند یا خیر؟

نظرات بینندگان
نظرات شما