شنبه 14 تير 1404 - Sat 05 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • شهادت ۳ تن از کارکنان صدا و سیما در حمله دیروز اسرائیل

  • تل آویو پس از حمله موشکی امروز صبح سپاه پاسداران، به شهر ارواح تبدیل شد+عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223241
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 16:33

    آمریکا تضمین دهد که باز توافق را نقض نخواهد کرد

    سردار حسین دهقان مشاور مقام معظم رهبری در گفت و گویی به تشریح مواضع کشورمان درباره رویکرد دولت جدید آمریکا نسبت به ایران پرداخت.

    آمریکا تضمین دهد که باز توافق را نقض نخواهد کرد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از ایسنا، سردار حسین دهقان از مشاوران مقام معظم رهبری ایران در گفت و گویی دولت جو بایدن رئیس جمهور آمریکا را  ادامه سیاست های بین المللی دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا دانست و هشدار داد که تهران در حال آماده سازی اقداماتی تلافی جویانه برای مجبور کردن آمریکا به تغییر مسیر دیپلماتیکش است.
    سردار دهقان گفت که واشنگتن در جایگاهی نیست که برای بازگشت ایران به پایبندی به توافق هسته ای پیش شرط تعیین کند و خواستار تضمینی برای این شد که آمریکا در صورت بازگشت به این توافق،  باز هم آن را ترک نخواهد کرد.

    او در این راستا اظهار کرد: دولت بایدن از دیپلماسی،  چندجانبه گرایی و تعامل در عرصه بین المللی و بازگشت به پایبندی به تعهدات بین المللی اش حرف زده بود. اگرچه، هنوز از دولت جدید شاهد همان سیاست هایی هستیم که از تیم ترامپ دیدیم و این شامل عدم لغو تحریم های ظالمانه علیه مردم ایران،  ادامه دادن به بلوکه کردن عایدی نفت ایران در بانک های خارجی هستیم و این در حالی است که ما به این پول برای مبارزه با بیماری همه گیر کرونا نیاز داریم. در کل،  این به معنای تداوم ترامپیسم در روابط بین المللی است. 
    دهقان گفت که ایران از نوزدهم فوریه،  تاریخی که ایران برای کاهش دسترسی بازرسان دیده بان هسته ای سازمان ملل به تاسیسات هسته ای معین کرده است، رویه دیپلماسی را تغییر خواهد داد و تاکید کرد که ایران خواستار جبران خسارت آسیب های ناشی از اثر تحریم های این کشور خواهد شد.
    او در باره مخالفت دولت قبلی آمریکا با دریافت وام ایران از صندوق بین المللی پول گفت: ما برنامه داشتیم که این وام را صرف مبارزه با بیماری همه گیر کووید-۱۹، خرید دارو و تجهیزات پزشکی کنیم.  این به عنوان یکی از اعضای اصلی صندوق بین المللی پول،  حق ما است.
    سردار دهقان افزود: رویکرد آمریکا موجب شده است ملت ما به آن ها اعتماد نکنند. بنابراین، ما می خواهیم تضمینی دریافت کنیم که آمریکا باز هم توافق را نقض نخواهد کرد. آمریکایی ها در جایگاهی نیستند که برای بازشگت شان به میز مذاکره شرط تعیین کنند. آن ها از توافق تخطی کردند، بنابراین برای بازگشت شان به مذاکرات،  ابتدا باید تحریم های یک جانبه و غیرقانونی علیه ایران را لغو کنند و به تعهداشان عمل کنند.  سپس ما فرصت این را خواهیم داشت که درباره مسائل پیرامون خسارات و هزینه های به بار آمده به خاطر خروج آمریکا از برجام مذاکره کنیم.
    این مقام کشورمان همچین نقش داشتن اروپا به عنوان میانجی بین تهران و واشنگتن را رد کرده و گفت که از زمان خاویر سولانا دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۰۹، اتحادیه اروپا هویت متمایزش را از دست داده است و  «واضح بگویم که اروپایی ها دیگر واقعا موضعی مستقل از آمریکا ندارند».
    سردار دهقان در واکنش به این سوال که کاندیدا شدنش برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ ایران نشانه ای از نظامی کردن امور جامعه ایران است یادآور شد که چرچیل، دو گول و آیزنهاور که همگی افسران پیشین نظامی بودند، برای ریاست دولت های غیرنظامی انتخاب شده بودند و افزود: من فقط یک فرد نظامی نیستم. دانشگاهی هستم،  عمدتا در مراکز غیرنظامی تدریس کرده ام،  در بسیاری از مسائل اجتماعی و سیاست خارجی مشاور بوده ام. مدیر بسیاری اط نهادهای اقتصادی بوده ام. تمام ویژگی های یک فرد نظامی را هم در زمینه دقت و وقت شناسی، مدیریت، کار تیمی و ریکردهای هدف مند دارم.
    او علاوه بر این تاکید کرد که انتخابش به منزله حکمرانی بر ایران توسط حزبی نظامی نخواهد بود.
    سردار دهقان در پاسخ به این سوال که آیا ایجاد روابط بهتر ایران با عربستان سعودی را می تواند پیش بینی کند، نقل قولی از لرد پالمرستون نخست وزیر قرن نوزدهمی انگلیسی آورد و گفت: ما متحدانی همیشگی و دشمنانی ابدی نداریم. منافعمان هستند که همیشگی و دائمی اند و پیروی از این منافع وظیفه ما است. 


     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما