سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223182
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 13:58

    نیوزیلند آخرین نیروهایش را از افغانستان خارج می‌کند

    نخست وزیر نیوزیلند اعلام کرد که این کشور با خروج آخرین نیروهایش از افغانستان به ۲۰ سال حضور نظامی در این کشور پایان می‌دهد.

     نیوزیلند آخرین نیروهایش را از افغانستان خارج می‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»«جاسیندا آردرن» نخست وزیر نیوزیلند اعلام کرد که در ماه می، نظامیان باقیمانده این کشور از افغانستان خارج می‌شوند و بدین ترتیب به دو دهه حضور نظامی نیوزیلند در افغانستان پایان می‌دهند.

    آردرن اظهار داشت که روند صلح افغانستان بهترین فرصت برای یک راه‌‍حل سیاسی پایدار برای افغانستان است، یعنی دیگر به حضور نیروهای نیوزیلندی در این کشور نیازی نیست.

    به گزارش «گاردین»، پس از حمله آمریکا به افغانستان در سال 2001 میلادی تاکنون حدود 3500 نظامی نیوزیلندی به افغانستان اعزام شده و در این مدت 10 نظامی این کشور نیز در افغانستان کشته شدند.

    در سال‌های اخیر اعزام نیروهای نیوزیلندی به افغانستان بطور تدریجی کاهش یافت و در حال حاضر تنها 6 نظامی این کشور در افغانستان حضور دارند که 3 نفر در آکادمی آموزش افسران افغان و 3 نفر دیگر نیز در مقر ناتو در کابل مستقر هستند.

    نخست وزیر نیوزیلند همچنین اظهار داشت که تصمیم برای پایان دادن به ماموریت نظامی این کشور در افغانستان در مشورت با «شرکای کلیدی» اتخاذ شده است.


    نیوزیلند از پایان ماموریت نظامی این کشور در افغانستان خبر می‌دهد که دبیرکل ناتو دوشنبه به رسانه‌ها گفته بود که نیروهای این سازمان تا فرارسیدن "زمان مناسب" افغانستان را ترک نخواهند کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما