چهارشنبه 26 آذر 1404 - Wed 17 Dec 2025
  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 223152
    تاریخ انتشار: 29/بهمن/1399 - 12:56

    مصوبه کمیسیون تلفیق برای بازگشت ارز 4200 تومانی

    عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 مجلس گفت: در جریان بررسی لایحه اصلاحی بودجه سال 1400، اعضای کمیسیون تلفیق بودجه با پیشنهاد دولت برای بازگشت ارز 4200 تومانی برای تامین کالاهای اساسی موافقت کردند.

    مصوبه کمیسیون تلفیق برای بازگشت ارز 4200 تومانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»به نقل از فارس،حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون در جریان بررسی لایحه اصلاحی بودجه 1400 با پیشنهاد دولت برای بازگشت ارز 4200 تومانی موافقت کردند.
    وی افزود: بر اساس این مصوبه ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی در اختیار دولت قرار می‌گیرد.
    عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 مجلس اظهار داشت: پیش از این اعضای کمیسیون در جریان بررسی لایحه اصلاحی بودجه 1400 مصوب کرده بودند که ارز 4200 تومانی حذف و اعتبار ریالی آن که معادل 106 هزار میلیارد تومان است به بخش هدفمندی یارانه‌ها اضافه شود.

    حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: اعضای کمیسیون همچنین مصوب کردند که ارز 4200 تومانی برای تأمین کالاهای اساسی تنها زمانی امکان تخصیص دارد که به تأیید کارگروهی با عضویت «رئیس کل بانک مرکزی»، «رئیس سازمان برنامه و بودجه»، «وزیر امور اقتصادی و دارایی» و «رئیس دستگاه اجرایی مربوطه» ‌برسد و دولت باید گزارش تخصیص ارز ترجیحی به کالاهای اساسی را به کمیسیون تخصصی مربوطه در مجلس ارائه کند.
    وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون مصوب کردند که ارز 4200 تومانی در حوزه بهداشت و درمان تنها می‌تواند به واردات دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یابد.
    عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال 1400 مجلس اظهار داشت: علاوه بر این اعضای کمیسیون مصوب کردند چنانچه دولت درآمد مازاد در حوزه فروش نفت داشته باشد می‌تواند آن را برای مقابله با بیماری کرونا هزینه کند.
    به گزارش خبرگزاری فارس مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تایید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما